Jag är 2015!
Hej! Jag heter Atoosa Farahmand och skrev första inlägget och startade initiativet 'Jag är 2015' den 3 mars 2020 och jag är så otroligt glad och tacksam för hur denna rörelse har spridits och hur många som delar med sig av sina historier med #jagär2015. Skicka mig din berättelse. Detta är det snabbaste sättet för mig att samla alla historier. Den här kampanjen #jagär2015 måste ha en riktning framåt vilken är att samla ihop berättelser och lämna dem tryckta till politiker vid Sveriges riksdag snart. Skriv gärna till din idé om hur vi kan lyfta upp kampanjen tillsammans!

Vi måste vara en röst tillsammans för att kunna väcka alla politiker och 27 EU-länder genom att omfamna vår historia från 2015. Din röst är viktig för mig och många andra. Tillsammans kan våra röster skapa en motkraft. Låt oss tillsammans bli hörda. Din röst är viktig. Tillsammans kan vi få till förändring och påverka våra folkvalda politiker.

Ni alla är anledningen till att mitt hjärta fortfarande slår för mänskligheten. 2015 handlar inte bara om flyktingkrisen, utan handlar också om människorna bakom den som är stolta över den och har stöttat den. Det handlar om en rörelse som skapades av människor men som också stöds av människor.

Tack all ni som bidrar och som fortsätter att bidra! Tack! ❤ Dela gärna detta med andra och hjälpa mig att få så många historier som jag kan.

Atoosa Farahmand.
Namn och efternamn *
Your answer
Din berättelse *
Your answer
Har du några idéer om hur du eller vi kan lyfta upp kampanjen?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy