Esquiada Young Life 2017
Nom - Nombre *
Your answer
Cognoms - Apellidos *
Your answer
Data de Naixement - Fecha de Nacimiento *
MM
/
DD
/
YYYY
Direcció - Dirección *
Your answer
Pobació - Población *
Your answer
Província *
Your answer
CP *
Your answer
Sexe - Sexo *
Teléfon de Contacte - Teléfono de Contacto *
Your answer
Mòbil del Participant - Móvil del Participante *
Your answer
E-mail *
Your answer
Nº Targeta de Salut - Nº de Tarjeta de Salud *
Your answer
Lloc de Sortida - Lugar de Salida *
Tarjeta Sanitaria Europea
Es preferible tenir aquesta targeta per estalviar problemes burocràtics en cas d'urgència. Enviar fotocòpia per correu electrónic a inscripciones@younglife.es

Es preferible tener esta tarjeta, asi se evitan problemas burocráticos en caso de urgencia. Enviar fotocòpia por correo electrónico a inscripciones@younglife.es

Nº Tarjeta Salud Europea
Your answer
Lloguer de Material - Alquiler de Material
Base Podium a Banyoles ens ofereix una oferta molt bona de lloguer de material (esquí i snow de primera qualitat), a més d'oferir un descompte especial: només et cobrarà pels dies que hagis esquiat! Recomanem llogar el material d'esquí a Podium. (Els que viviu a Banyoles/Girona hauríeu de llogar el material el dia 5 de desembre. Els que veniu de fora de Banyoles amb el bus podreu llogar el material el mateix dia de sortida entre 14:30h – 15:00h)

Base Podium en Banyoles nos ofrece una oferta muy buena de alquiler de material (esquí y snow de primera calidad): además de ofrecerte un descuento especial: ¡Sólo te cobrarán por los días que hayas esquiado! Recomendamos alquilar el material de esquí en Podium. (Los que vivís en Banyoles / Girona deberíais alquilar el material el día 5 de diciembre. Los que venís de fuera de Banyoles con el bus podréis alquilar el material el mismo día de salida entre 14:30 h - 15:00 h)

Alquiler en Banyoles *
Opcions D'allotjament / Opciones de AlojamientoSecció sense títol
Anomena l'amic o amiga (mateix sexe) amb el que vulguis compartir habitació (ell/ella també ha d'escollir-te a tu)
Nombra el amigo o amiga (mismo sexo) con el que quieres compartir habitación (el/ella tiene que escogerte a ti también)
Nom i Cognoms - Nombre y Apellidos
Your answer
Dades Sanitaries / Datos Sanitarios
S'ha d'informar a la organització si el participant pateix algun problema mèdic, situació familiar o personal (asma, dieta, alergies, depressió...)

Hay que informar a la organización si el participante tiene algún problema médico, situación familiar o personal (asma, régimen, alergias, depresión,…)

Dades sanitaries - Datos Sanitarios
Your answer
Observacions / Observaciones
Escriu quelcom que creguis que necessitem saber

Escribe lo que crees que necesitamos saber

Observacions - Observaciones
Your answer
Autorització Pare/Mare/Tutor Legal / Autorización Padre/Madre/Tutor Legal
En cas de ser menor d'edat, cal descarregar-se la autorizació i emplenar-la. A més cal sol·licitar als Mossos d'Esquadra (o autoritat competent) l'autorització per a poder sortir del país. Haurás d'enviar ambues a inscripciones@younglfe.es

En caso de ser menor de edad, debes descargarte la autorización y rellenarla. Además debes solicitar a los Mossos d'Esquadra (o autoridad competente) la autorización para salir del país. Deberás enviar ambas a inscripciones@younglfe.es

Descarregar - Descargar: https://drive.google.com/file/d/0B0itNmejRIZ8eFhIY2dQRnV2enc/view?usp=sharing

Nom i Cognoms del Pare/Mare/Tutor Legal - Nombre y Apellidos del Padre/Madre/Tutor Legal
Your answer
E-mail del Pare/Mare/Tutor Legal - E-mail del Padre/Madre/Tutor Legal
Your answer
Teléfon del Pare/Mare/Tutor Legal - Teléfono del Padre/Madre/Tutor Legal
Your answer
Forma de pagament - Formas de Pago
Opció 1 - Opción 1

Pagar la totalitat de l'import (més informació de com fer-ho al completar la inscripció)
Pagar la totalidad del importe (más información de cómo hacerlo al completar la inscripción)

Opció 2 - Opción 2

En el cas que vulguis pagar per quotes, has d'apuntar el número de compte on farem la domiciliació.
En el caso que quieras pagar por cuotas, debes apuntar el numero de cuenta donde haremos la domiciliación.

Forma de pagament - Formas de Pago *
Politica de privacitat / Política de Privacidad
D'acord amb la política de protecció de dades que estableix la llei orgànica 15/1999, l'informem que les seves dades han estat incorporades en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de la FUNDACIÓN YOUNG LIFE amb la finalitat de poder atendre els compromisos generats per la relació que ens uneix. Així mateix l'informem que pot exercir els seus drets d'accés, cancel.lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a l'adreça C / Ponent, 17 Banyoles 17820-GIRONA. Si en el termini de 30 dies no ens comunica el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que el client es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per a utilitzar a fi de poder mantenir la relació entre les parts. També autoritzo a Young Life a fer ús de les diferents imatges que se'm puguin fer durant les diverses activitats per tal de promocionar Young Life a traves de revistes, fullets publicitaris, web, vídeos i qualsevol altre mitjà audiovisual.

De acuerdo con la política de protección de datos que establece la ley orgánica 15/1999, le informamos que sus datos han sido incorporados en un fichero automatizado bajo la responsabilidad de la FUNDACIÓN YOUNG LIFE con la finalidad de poder atender los compromisos generados por la relación que nos une. Así mismo le informamos que puede ejercer sus derechos de acceso, cancelación, rectificación y oposición mediante un escrito a la dirección C / Ponent, 17 Banyoles 17820-GIRONA. Si en el plazo de 30 días no nos comunica lo contrario, entenderemos que sus datos no han sido modificados, que el cliente se compromete a notificarnos cualquier variación y que tenemos el consentimiento para utilizarlos a fin de poder mantener la relación entre las partes. También autorizo a Young Life a hacer uso de las diferentes imágenes que se me puedan realizar durante las diversas actividades con la finalidad de promocionar Young Life a través de revistas, folletos publicitarios, web, videos y cualquier otro medio audiovisual.

He llegit la politica de privacitat i estic d'acord / He leido la politica de privacidad y estoy conforme *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service