Intresseanmälan Frösunda Bredbandsfiber
Frösundabygden saknar bredbandsfiber och får för tillfället förlita sig till ADSL via de gamla telefonledningarna av koppar, eller mobilt bredband som oftast (kanske till och med 'alltid') är begränsat med viss surfmängd. Med dagens IP-lösningar med digital-tv, strömningstjänster för TV, radio och musik, och även diverse hemlarm- och "smarta hem"-lösningar, så räcker inte kapaciteten till. Ett annat problem är att vi inte vet hur länge vi får behålla våra telefon-kopparledningar.

Då vi trots närheten till Stockholm och tätorter, bor i ett relativt glesbefolkat område, så dröjer det nog många år, kanske årtionden innan fiberbolagen får upp ögonen för att bygga ut bredbandsnät hos oss. Det kan alltså vara dags att redan nu börja fundera på framtiden!

För att skynda på processen KAN det effektivaste tillvägagångssättet att gå ihop i bygden och själva jobba för ett fibernät, där sedan var och en bestämmer tjänsteleverantör. Några som redan har gjort det är Kårstabygden som redan under 2014 fick sina första kunder inkopplade. Vi har bra kontakt med Kårstabygdens arbetsgrupp som gärna hjälper oss i processen.

Det här är alltså bara en INTRESSEANMÄLAN, och INGET BINDANDE på något sätt!

Om intresset är tillräckligt stort kommer vi starta en en arbetsgrupp som sedan arbetar aktivt för att få en fiberleverantör att bygga och driva nätet i Frösundabygden.

Bor du i Frösunda med omnejd och är intresserad av bredbandsfiber - fyll i formuläret så noga du kan, så har vi ett bra underlag.

Tack på förhand!

Email address *
Intresse för bredbandsfiber? *
För- och efternamn *
Your answer
Fastighetsbeteckning
Your answer
Ev. Företag
Your answer
Adress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Ort *
Your answer
Telefon *
Your answer
E-post *
Your answer
Område
Exempelvis "Rolsta", "Stolp-Ekeby", "Solsta", "Tarby" etc...
Your answer
Ev övrigt meddelande
Your answer
Jag kan tänka mig att vara med i arbetsgruppen *
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fam Hellsten. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms