Inscripció Dia Mundial Salut Mental 2019 - Sort (12 octubre)
Cal que feu la inscripció, tant si voleu comprar el tiquet del menú (10 euros) com si porteu el vostre dinar. Si veniu sense dinar respongueu també si vindreu per la previsió de l'aforament de l'aparcament.

Menú: amanida verda, arròs de muntanya, pa, aigua i vi, coca o fruita, cafè (10 euros)

LA DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ I PAGAMENT ÉS DIVENDRES 4 D'OCTUBRE.

HEU DE FER LA INSCRIPCIÓ TANT SI COMPREU TIQUET DINAR COM SI NO.

Recordeu que una vegada feta la inscripció per a la compra de tiquets, si voleu ampliar el nombre de places haureu de fer una nova inscripció.

Les persones que decideixin portar el seu propi menjar disposaran d'espai a taula on es farà el dinar, i aigua facilitada per l’organització. Des de l’organització, preguem a les persones que vinguin i no comprin el tiquet del dinar que facin igualment la inscripció per poder-los garantir l’espai del dinar.

RECOLLIDA DE TIQUETS: Els podeu passar a buscar per la Federació Salut Mental Catalunya, al carrer Nou de Sant Francesc, 42, local, 08002 Barcelona. En cas de que no pugueu venir-los a recollir, poseu-vos en contacte amb Conxi Romera al correu cromera@federacio.salutmental.org o al telèfon 93 272 14 51, per recollir-los el mateix dia 12 a Sort.

Moltes gràcies i fins dissabte 12 d'octubre a Sort!

Si voleu més informació sobre el Dia Mundial 2019:
http://www.salutmental.org/que-fem/sensibilitzacio-social/dia-mundial-salut-mental/2019-dia-mundial-de-la-salut-mental-sort/
Inscripcions individuals
Si no formeu part de cap entitat de SMC i us voleu apuntar al dinar, heu de fer l'ingrés (10 euros per persona) al número de compte ES67-2100-0852-07-0200467068 (“la Caixa”).

Concepte: DMSM (Nom de la persona que compra el/s tiquet/s) (Nombre de tiquets)

I envieu el comprovant de pagament a cromera@federacio.salutmental.org.

RECOLLIDA DE TIQUETS: Els podeu passar a buscar per la Federació Salut Mental Catalunya, al carrer Nou de Sant Francesc, 42, local, 08002 Barcelona. En cas de que no pugueu venir-los a recollir, poseu-vos en contacte amb Conxi Romera al correu cromera@federacio.salutmental.org o al telèfon 93 272 14 51, per recollir-los el mateix dia 12 a Sort.

Per a qualsevol dubte o consulta contacteu amb Conxi Romera (cromera@federacio.salutmental.org - 932 721 451).

Gràcies!
Inscripcions per a entitats SMC
Els tiquets del dinar tenen un cost de 10€, que hauran d’abonar-se al compte: ES67-2100-0852-0702-0046-7068 (“la Caixa”), incloent-hi la següent informació:

Concepte: DMSM (Nom entitat) (Nombre de tiquets)

Un cop hagueu fet la inscripció i el pagament, envieu el comprovant d’ingrés escanejat a l’atenció de Conxi Romera, a la següent adreça cromera@federacio.salutmental.org
Entitat a la qual pertany *
Vindreu amb autocar o cotxe particular?
Informació necessària per a reservar aparcament.
NOM i COGNOMS *
Persona de contacte de l'entitat
Your answer
TELÈFON DE CONTACTE *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
INSCRIPCIÓ DELS QUE VINDREU I NO US QUEDAREU A DINAR
Indiqueu el nombre de persones que vindreu. Si no escolliu aquesta opció, poseu 0.
Your answer
INSCRIPCIÓ DELS QUE VINDREU AMB EL VOSTRE DINAR
Indiqueu el nombre de persones que vindreu. Si no escolliu aquesta opció, poseu 0.
Your answer
INSCRIPCIÓ DELS QUE COMPREU EL TIQUET (10 EUROS)
NOMBRE DE TIQUETS DE DINAR (PERSONES). Si no escolliu aquesta opció, poseu 0.
Your answer
Intoleràncies i al·lèrgies del dinar
L'arròs de muntanya del dinar està el·laborat amb ingredients sense gluten, però pot contenir traces. Lliure de lactosa.
Nom de facturació
Persona física o entitat
Your answer
DNI (persona) / CIF (facturació)
Your answer
Adreça de facturació
Your answer
Població de facturació
Your answer
Codi postal de facturació
Your answer
Feu-nos saber si veniu amb alguna persona amb dificultats de mobilitat (cadira de rodes, necessitat de rampa d'accés...) o si teniu alguna necessitat d'accessibilitat.
Your answer
Teniu algun dubte o consulta?
Your answer
Protecció de dades
Segons el que preveu la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, FEDERACIÓ SALUT MENTAL CATALUNYA informa que les seves dades de caràcter personal s’incorporen a un fitxer denominat “COMUNICACIÓ”, que es troba tant en suport automatitzat com en paper, la finalitat del qual és gestionar les dades de les persones que volen rebre informació de les activitats i projectes de l’entitat.

Els destinataris de la informació són tots els departaments de la FEDERACIÓ SALUT MENTAL CATALUNYA que requereixin aquesta informació per dur a terme les tasques que li són pròpies, així com els estaments oficials públics i privats que per obligació legal o necessitat material hagin d’accedir a les dades.

Les dades només es fan servir per gestionar els serveis que demaneu a la Federació i per informar-vos de les activitats que organitzem per si us poden interessar. Les seves dades no s’utilitzaran per a cap finalitat diferent a la descrita, ni seran cedides a cap tercer sense el seu consentiment previ. Així mateix, si no desitgeu rebre cap més comunicació, podeu enviar un correu electrònic a comunicacio@salutmental.org amb el text “ESBORRAR” en l’assumpte i us donarem de baixa del servei.

En tot cas, vostè té dret a exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit a FEDERACIÓ SALUT MENTAL CATALUNYA, carrer Nou de Sant Francesc, 42 (08002 Barcelona), o a l’adreça de correu electrònic protecciodades@salutmental.org
Drets imatge
Us informem que durant la realització del Dia Mundial de la Salut Mental es realitzaran fotografies i/o vídeos de l'esdeveniment. Les imatges s'incorporen a un fitxer de l'entitat denominat "COMUNICACIÓ", amb la finalitat de realitzar difusió en suports del tipus publicacions, pàgines web, xarxes socials i memòries d'activitats, ja sigui de forma directa o mitjançant la seva cessió a d'altres entitats amb les que col·labori. L'única finalitat és la difusió pública de les activitats i projectes realitzats per l'Entitat, en cap cas s'empraran per a finalitats diferents de l'assenyalada. En tot cas, teniu dret a exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per escrit a FEDERACIÓ SALUT MENTAL CATALUNYA, carrer Nou de Sant Francesc, 42 (08002 Barcelona), o a l'adreça de correu electrònic protecciodades@salutmental.org
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy