Vpisni list in pristopna izjava za šolo plavanja Plavalnega kluba Olimpija (polnoletni plavalci)
Več o programu najdete na sledeči povezavi: https://pk-olimpija.si/sola-plavanja
Email address *
ime: *
Your answer
priimek: *
Your answer
spol: *
datum rojstva: *
MM
/
DD
/
YYYY
ulica in hišna številka: *
Your answer
poštna številka in pošta: *
Your answer
telefonska številka: *
Your answer
Prosimo izberite želeni časovni termin (meja je 12 otrok na skupino na termin): *
Način plačila *
Potrjujem, da želim v sezoni 2019-2020 biti član(ica) Plavalnega kluba Olimpija in sodelovati v programu »šola plavanja«, v skupini (spodaj navedite skupino):
Your answer
Članarino in vadnine bom poravnal(a) na transakcijski račun kluba v roku, navedenem na položnici. V primeru odsotnosti ali nezmožnosti obiskovanja vadbe zaradi bolezni ali dolgotrajnejše poškodbe več kot 7 dni PK Olimpija vrne vadnino v sorazmernem deležu samo ob predložitvi zdravniškega potrdila, ki ga je potrebno, skupaj s prošnjo za vračilo dela vadnine, poslati na mail pko@siol.net najkasneje prvi teden po koncu zdravljenja. Potrjujem, da so zgoraj navedeni podatki resnični in točni.
Soglasje k fotografiranju in snemanju ter objavi fotografij in posnetkov: Dovoljujem, da se mojega otroka v okviru športne šole plavanja fotografira in snema ter da se morebitne fotografije in posnetki objavijo v glasilu PK Olimpija, kot tudi na spletni strani, Instagram in Facebook strani PK Olimpija. (Če tega soglasja ne podpišete, se fotografiranje in snemanje vašega otroka ne bo izvajalo.) *
Obvestilo o obdelavi osebnih podatkov: PK Olimpija bo obdeloval izključno v tem vpisnem listu navedene osebne podatke vašega otroka in vas samih, in sicer za namene organizacije in izvedbe programa, izdajo računov in obveščanje o zadevah PK Olimpija. Brez teh podatkov vam ne moremo zagotoviti izvedbe programa. V pravnem smislu podatke obdelujemo za izvedbo pogodbe z vami, s čimer v skladu s točko b) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu podatkov izpolnjujemo pogoje za zakonito obdelavo osebnih podatkov. Podatke bomo hranili do izteka zakonskega roka za uveljavljanje zahtevkov, razen računov, ki jih moramo hraniti skladno z zakonskimi obveznostmi. Podatkov ne posredujemo tretjim osebam, razen našim pogodbenim partnerjem, ki nam zagotavljajo računovodsko podporo, in Mestni občini Ljubljana za pridobitev sofinanciranja programov PK Olimpija, na podlagi našega zakonitega interesa v skladu s točko f) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu podatkov. Imate pravico do dostopa, popravka in izbrisa svojih osebnih podatkov oz. osebnih podatkov svojega otroka ter omejitve obdelave, kot tudi pravico do prenosljivosti podatkov. Če imate vprašanja v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, nam lahko pišete na pko@siol.net. Če menite, da obdelava podatkov ni skladna z veljavnimi predpisi, lahko vložite pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service