STUDIU DE SOLUȚIE
Noi avem o procedură eficientă în baza căreia lucrăm. Fiecare proiect îl începem cu un STUDIU DE SOLUȚIE. Cu ajutorul studiului de soluție veți putea planifica desfășurata investiției, veți obține o analiză asupra sitului și a facilităților externe și veți descoperi nevoile dumneavoastră.
Email address *
Nume, prenume *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
Sunteți interesat să aflați mai multe despre STUDIUL DE SOLUȚIE și doriți să vă trimitem documente și materiale adiționale? *
ARHITECTUL
Thomas Strumberger este un arhitect din Timișoara, membru al Ordinului Arhitecților din România și recomandat pentru servicii de proiectare de către Bennert Gruppe Germania. "Appreciation of the services performed in terms of quality as: Very Good." - Bennert GmbH

INFORMAȚII PROCEDURĂ
Odată ce ați completat formularul, vă vom contacta și vă vom trimite documente și informații adiționale.
Pentru elaborarea studiului ne deplasăm să vizităm terenul, investigăm regulamentul de urbanism, vă vom trimite chestionarul DESIGNUL CASEI TALE de completat și vom avea câteva discuții. Studiul se predă în format electronic în 2-4 săptămâni și va conține și schițe de concept.

COST SERVICIU
Studiul de Solutie este contra cost, de regulă între 500-1000 euro, în cazul unui proiect de casă este suma mai mică 500 euro și se va scădea din suma totală a contractului.

ÎNTREBĂRI
Dacă aveți întrebări sau neclarități, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email office@strumberger.ro

TESTIMONIAL
"În adolescență am citit despre un arhitect cu suflet mare iar ideea asta mi-a rămas în minte pentru multă vreme. Nu e deloc complicat să observi caracteristica asta la Thomas Strumberger din primele minute și de la primele schițe, un arhitect excelent cu un suflet mare."


Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service