G.S.V.V. Donitas - Interesseformulier
Heb jij zin om komend seizoen te gaan volleyballen? Wil je naast het studeren en het sporten soms ook een leuk feestje meepakken? Of jezelf juist volop ontwikkelen in één van de vele commissies? Dan ben je bij het juiste adres, want G.S.V.V. Donitas biedt dit allemaal!

Om je op het juiste niveau te kunnen indelen, willen we je vragen om een keer met een team mee te komen trainen. Voordat we weten met welk team je mee kan trainen, hebben we wat meer informatie van je nodig. Als je dit formulier invult, wordt er contact met je gezocht door een wedstrijdcommissaris. Deze zal dan met jou een optie bespreken om mee te trainen.

Let op! Dit formulier is volledig vrijblijvend. Pas nadat je hebt meegetraind kan je officieel lid worden via het aanmeldformulier.

Wat is je voor- en achternaam? *
Your answer
Wat is je geslacht? *
Heb je reeds volleybalervaring bij een volleybalclub? *
Hoeveel jaar volleybalervaring heb je? *
Wil je wedstrijden spelen in het weekend of door de week? *
Wedstrijden gedurende de week vallen op woensdag. In het weekend wordt meestal op zaterdag gespeeld. Donitas heeft 4 weekteams en 25 weekendteams.
Op welke positie(s) zou je graag willen volleyballen?
Als je (nog) geen voorkeur hebt, dan hoef je hier niks in te vullen.
Wat is je e-mailadres? *
Je gegevens worden in vertrouwen behandeld. Deze worden slechts gebruikt om contact met je op te nemen en zullen nooit gedeeld worden met derden.
Your answer
Wat is je telefoonnummer? *
Je gegevens worden in vertrouwen behandeld. Deze worden slechts gebruikt om contact met je op te nemen en zullen nooit gedeeld worden met derden.
Your answer
Bij welke Hogeschool of Universiteit verwacht je in 2018-2019 te studeren? *
Opmerkingen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of G.S.V.V. Donitas. Report Abuse - Terms of Service