Wintertraining ETV Volley - junioren 2019-2020
★ LET OP: INSCHRIJVEN VOOR 25 AUGUSTUS

Ook dit jaar is er weer voor de jeugd de mogelijkheid tot het volgen van training gedurende de winterperiode 2019-2020. De winterperiode bestaat uit 20 lessen en start op maandag 16 september. Het bijbehorende inschrijfformulier vind je onderaan deze pagina.

LESTIJDEN
Er wordt lesgegeven op maandag t/m vrijdag van 15.00 tot 19.00 uur. Een lesuur duurt 50 minuten, een anderhalf lesuur 75 minuten. De lessen worden gepland op het hele uur en halve uur zodat pauzes en administratieve handelingen buiten de les kunnen worden geregeld. De periode waarin wordt lesgegeven loopt van 16 september 2019 t/m 21 februari 2020 met aansluitend drie inhaallessen mocht dat nodig zijn.

LOCATIE
De tennislessen worden gegeven op het park van ETV Volley. In overleg met de trainers kan gekozen worden voor 20 weken tennisles in een tennishal (Indoorsportcentrum Eindhoven of tenniscomplex De Heiberg). Voor de wintertraining op de buitenbanen worden bij slechte weersomstandigheden maximaal 3 inhaallessen gegeven.

BALVAARDIGHEID
Speciaal voor de beginnende jeugd is er een balvaardigheidscursus. Een tenniscursus van 1 lesuur voor de beginnende jeugd (vanaf 3/4 jaar tot ongeveer 12 jaar) gedurende 20 weken.

TARIEVEN (20 WEKEN)
8 personen balvaardigheid (indoor) € 194
8 personen 1 lesuur (outdoor) € 155
4 personen 1 lesuur (outdoor) € 277
8 personen 1 lesuur (indoor) € 249
4 personen 1 lesuur (indoor) € 370
* In verband met de wijziging van de BTW van 6% naar 9% en een landelijke inflatiecorrectie van 2% zijn de tarieven t.o.v. vorig seizoen gestegen.

Afhankelijk van het aantal deelnemers is het mogelijk dat de groepsindeling afwijkt van de opgegeven voorkeur. U wordt hierover vooraf door de trainer geïnformeerd.

PRIVELES
Voor privéles kun je contact opnemen met een van de trainers of een e-mail sturen naar info@amjoytennis.com.

LESREGLEMENT
Iedereen die les volgt dient op de hoogte te zijn van het lesreglement. Het lesreglement kun je nalezen op de website van Amjoy Tennis (www.amjoytennis.com).

Voordat de training van start gaat ontvang je een factuur van Amjoy Tennis. Gelieve deze binnen 14 dagen te betalen. Om training te mogen volgen moet je lid zijn van onze vereniging.

INSCHRIJVEN VOOR 25 AUGUSTUS A.S.
Indien je geïnteresseerd bent, vul dan vóór 1 augustus a.s. het onderstaande inschrijfformulier in. Bij teveel aanmeldingen verlenen wij de mensen die het eerst inschrijven voorrang.

Met sportieve groet,
Het trainersteam van ETV Volley
Contactgegevens
Naam ouder/voogd *
Your answer
Naam kind *
Your answer
Adres *
Your answer
Telefoon *
Your answer
E-mail *
Your answer
Geboortedatum kind *
Your answer
Inschrijven
Speelsterkte *
Your answer
Ja, mijn kind wil graag wintertraining volgen *
Voorkeursdagen *
Required
Opmerking
Your answer
Lesreglement *
Required
Privacy
Mijn privacy toestemming geldt alleen voor de hieronder aangevinkte en beschreven redenen en gegevens. Voor nieuwe gegevensverwerkingen vraagt AMJOY mij opnieuw om toestemming. Ik mag mijn toestemming op elk moment intrekken.
Ik (de speler) geef AMJOY toestemming voor de hieronder aangekruiste gegevensverwerkingen:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service