Rollespill på Hexcon
Dette er en spørreundersøkelse som har til formål å finne ut hvordan hexcon kan bli en bedre konn for rollespillere. At vi spør etter en ting betyr ikke at vi kan skaffe det, men hvis det er noe det ser ut til at mange liker, så kan vi prøve.
Sammenheng i rollespill: I hvor stor grad vil det øke din lyst til å delta i Rollespill på Hexcon hvis noen av rollespillarrangementene har en sammenheng (eller er store), slik at de oppleves som noe mer enn en en-sesjonsspilling (for eksempel slik som klubbsagaen)
Jeg vil få mindre lyst til å spille rollespill på Hexcon da.
Jeg vil få mye større lyst til å spille rollespill på Hexcon da.
Clear selection
Rollespillsystemer: I hvor stor grad vil systemet brukt i et slikt arrangement/serie arrangementer som beskrevet over påvirke din lyst til å delta i rollespillarrangementer på hexcon?
System er ikke viktig
Bare et/noen få systemer vil være interessante for meg.
Clear selection
Hvis du svarte 3 eller mer på spørsmålet over: Hvilket/hvilke systemer er det du ville ønske å spille på et slikt arrangement? Noen forslag fra vår side: Pathfinder, D&D 5E, World of Darkness, Gurps, Heroes, Numerna, Fate, Starfinder, Shaddowrun (men skriv gjerne andre).
Spillergrupper: Hvis det kjøres et arrangement med flere spilledere og flere spillergrupper samtidig, vil det da være viktig for deg at spillerne selv kan organisere seg i grupper?
Ikke viktig
Veldig viktig
Clear selection
Organisering av Hexcon (Puljer): Hvilke lengder bør et rollespillarrangement være for at du skal få lyst til å delta i rollespill på hexcon?
Organisering av Hexcon (puljer): Hvor lang tid vil du skal være avsatt til et arrangement for at du skal ha lyst til å arrangere det?
Når på døgnet kan du tidligst tenke deg å spille rollespillarrengemeter på Hexcon:
Clear selection
Hvor sent på døgnet skal rollespill væreferdig på Hexcon for at du skal delta på det?
Clear selection
Andre rollespillformer: Kunne du tenke deg å prøve andre rollespillformer, for eksempel spillederløst rollespill på Hexcon?
Clear selection
Andre arrangemeter: Vil det øke din lyst til å delta på Hexcon eller din opplevelse av hexcon hvis vi har noen av følgende arrangementer?
Andre tilsvarende arragementer du kan tenke deg som vi ikke har nevnt?
Hvis du krysset av for kurs i spørsmålet over, hva slags emner kunne du tenke deg kurs om?
Hvor mye er 26 + fire? Svar med tall, ikke med bokstaver.
Hvilket språk foretrekker du at rollespillet foregår på?
Clear selection
Arrangering og spilledelse: Er det noen sjanse for at du kan tenke deg å lage noe arrangement på hexcon der du gjør det nødvendige arbeidet for å gjøre det mulig for andre spilledere å spille det?(NB: Denne undersøkelsen er anonym, og ikke på noen måte bindende.Vi vil bare finne interessen)
Clear selection
Er det noen sjanse for at du kan tenke deg å spillede et rollespillarrangemnt på hexcon som noen andre har laget? (NB: Denne undersøkelsen er anonym, og ikke på noen måte bindende.Vi vil bare finne interessen)
Clear selection
Hvis du svarte bekreftende på forrige spørsmål, hvilket/hvilke rollespillsystemer er det du i så fall kan tenke deg å kjøre?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy