Bachata de Fuego UPISI!
[ Za upise u naše grupe salse, klikni ovdje: http://bit.ly/SalsaUpisi19 ]

Zašto Bachata i zašto baš Bachata de Fuego?
🔥BACHATA (/bačata/) je fantastični, energični, vrući ples koji je u posljednjih nekoliko godina zaludio cijeli svijet! Svatko tko ga samo proba, želi još i još, jer je iznimno lagan za naučiti, glazba je nevjerojatno dobra (uz dobru originalnu glazbu, tu je i hrpa odličnih remixeva najpopularnijih svjetskih hitova), a mogućnosti su beskrajne - s najatraktivnijim, najzabavnijim i najvrućim figurama i potezima među svim svjetskim plesovima! Ne vjeruješ? - Dođi, zapleši, zabavi se, uvjeri se i uživaj!

A zašto baš Bachata de Fuego?

- VRHUNSKI UČITELJI
Vrhunski učitelj je osoba koja iz tebe iščupa nešto što nisi ni znao da si imaš/imala, i to napravi prirodno, odnosno na način da se čini kao da si to sve napravio sam / napravila sama. Da, to je uvijek čučalo u tebi i to je rezultat tvoga rada, ali prosječan učitelj ne zna to izvući iz tebe i kod prošječnog učitelja znanje koje on/ona ima činit će ti se nedostižnim. Dok vrhunski učitelj, vrhunski plesni učitelj, iz nekoga iskopa i ono najmanje sposobnosti za ples, i one sa zaista dvije lijeve nauči mnogo, a većinu zaista nauči plesati i probudi im ljubav i strast za plesom i sve - od prvog pa do zadnjeg sata - čini jednostavnim, zabavnim i prirodnim.

- NAJKVALITETNIJI TEČAJEVI
Od prvog sata učimo te sitnim, ali važnim stvarima. Ne učimo te suvišno, objašnjavamo jednostavno i razumljivo; odmah pleše i plešeš dobro; nakon samo nekoliko mjeseci imaš izvrsnu tehniku, osjetiš glazbu, znaš neke od najatraktivnijih, najzabavnijih i najvrućih stvari u bachati. a sve to radimo u opuštenoj i zabavnoj atmosferi u kojoj uživaš i čemu se uvijek vraćaš po još i još... I zato naši učenici napreduju najbrže i nakon manje od 6 mjeseci mogu bez ikakvih problema plesati i s najnaprednijim plesačima koji plešu godinama i godinama.

- RAZUMNA CIJENA
I mi smo jednom bili i siromašni studenti i mladi zaposleni koji su željeli plesati i učiti puno, a bilo nam je teško skupiti novce za visoke članarine. Zato je mjesečna članarina za naše tečajeve, kao i radionice - iako imamo najkvalitetnije tečajeve i najkvalitetnije radionice - već godinama zaključana na 200 kn (a za radionice imaju simbolične cijene), istodobno s najvećim brojem sati.

- ZAČETNICI BACHATA-LUDILA
Bachata je u Zagrebu do prije 3 godine bila običan priljepak salsi. I onda smo odlučili preokrenuti priču. I za samo nekoliko mjeseci napravili smo hrvatski Bachata-Boom, potaknuli smo stvaranje novih, drugih škola bachate, a bachatu smo odvojili od salse i priključili ju svjetskom Bachata-Boomu. U to vrijeme je u zajednici bachate bio popularna uzrečica "Bachata is taking over!", a u Zagrebu je, zahvaljujući našem kontinuiranom radu, bachata je obuzela plesnu zajednicu i trenutno je najpopularniji ples (u paru).

- NAJBOLJI PARTYJI
Jednostavno jesu; od glazbe, DJ-a, atmosfere, do lokacije i sadržaja. I to svakog ponedjeljka (Bachata) i srijede (Salsa & Bachata) i većinu subota. Dođi, pogledaj, pleši, bilo da se radi o bachati, bilo o salsi, i uživaj!

- NAJBOLJA ATMOSFERA
Život je jedan. Zar ćemo ga potrošiti na bahatost, prepotentnost, uštogljenost, ukočenost? Ma taman posla! Život je onakav kakav ga sami napravimo, a mi smo ga, još prije 9 godina, odlučili učiniti fantastičnim. Zafrkancija, opuštenost, druženje, prijateljstva, ljubavi, prijateljstva i puno, puno zabave, temelj su naše škole od prvoga dana. Deprimira te siva svakodnevica? Dođi, opusti se i uživaj u svom drugom domu.
Koju ćeš grupu izabrati?
👣 REDOVNE GRUPE ZA POTPUNE POČETNIKE
-
Nikada nisi plesao/plesala ništa, baš ništa? Ovo je grupa za tebe! Bez brige, ne moraš znati baš ništa, a do kraja prvog sata proplesat ćeš osnove bachate i odmah uživati i zabavljati se!
Plesala/plesao si neke druge plesove, ali nisi bachatu? Ovo je grupa za tebe!
Znaš osnove bachate, ali ništa više? Ovo je prava grupa za tebe!
Plešeš neki drugi stil bachate, a ne znaš Bachatu Sensual? Ovo je grupa za tebe! Bez brige, od samg početka radimo i temeljito i brzo, uz puno atraktivnih stvari, a sve u opuštenoj atmosferi, uz puno plesanja i zabave...
-
Mjesečna članarina (4 tjedna) je već godinama zaključana na 200 kn (tako će i ostati jer svima želimo omogućiti da plešu).
Što se tiče broja sati, imaš 2 sata u ponedjeljak ili u utorak, ovisno o grupi koju izabereš (ne možeš mijenjati grupe), a svaku drugu srijedu imaš sat i pol tečaja + malo isplesavanje (neovisno partyju).
To znači da osim vrhunskih učitelja, vrhunskih satova i rezultata, koje postižeš na zabavan i opušten način, dobivaš najviše.
-
Ne trebaš imati posebnu obuću ili odjeću. Ne trebaš imati partnera/partnericu, samo izbaeri jednu od dvije PP-grupe, završi registraciju i vidimo se! PP1 počinje plesati 23.9., a PP2 1.10.


👣 REDOVNE GRUPE ZA POSTOJEĆE PLESAČE
-
Nakon devet godina postojanja i nakon četiri godine kao najveća i najpopularnija škola salse/bachate u Zagrebu (što nam je donijelo još više iskustva i znanja), odlučili smo se za drugačiju klasifikaciju grupa. Tako od ove sezone od klasične klasifikacije "po razinama“ imamo samo Potpune početnike (PP), a ostale razine (početne, improver, srednje, napredne) ukidamo (na redovnim tečajevima). Ono što smo uočili kao najvažniji element u svladavanju plesa jest način na koji netko svladava gradivo, a ne količina gradiva kojom netko barata, i upravo zato je nastao naš novi program bez razina, u kojem su grupe pomno posložene na način da svakome omogućuju najlakši i najbrži osobni napredak, te ih od sada označavamo po bojama.
-
Zato, ako već plešeš bachatu i želiš nam se pridružiti/nastaviti, klikni niže na treću opciju (GRUPE ZA ONE KOJI VEĆ PLEŠU BACHATU), ukratko nam opiši svoje plesno iskustvo: koliko dugo plešeš, koji stil plešeš i u kojoj školi si do sada plesao/plesala - završi prijavu - i mi ćemo ti se javiti da te smjestimo u pravu grupu.
-
Također, uz redovna 2 sata tjedno, osigurat ćemo ti svaka dva tjedna i dodatne redovne sate kako bismo što lakše ostvarili našu želju da plešemo fantastično. To znači da ćeš za redovnu mjesečnu članarinu (4 tjedna) od samo 200 kn, dobiti najviše u Hrvatskoj, uz najveću kvalitetu i najbolju zabavu. Fora, zar ne?! :))


👣 GRUPE D&D
-
Hej, što je to "D&D" u nazivu? Znači li to, možda, "Daniel & Desiree"? - Da, znači! :))
To znači da nastavljamo sa strelovitim unaprjeđivanjem naših tečajeva: Prvo smo nedavno u Zagreb (uživo) doveli jedne od najboljih svjetskih bachata-instruktora Daria & Saru, čiji su fantastični potezi već sastavni dio našeg redovnog programa rada, a sada krećemo i s posebnim, ekskluzivnim grupama u kojima ćemo raditi isključivo (=100%) po programu Daniela & Desiree, također jednima od najboljih, a definitivno najpoznatijim bachata-instruktorima!
-
Genijalno, odmah se upisujem, ali za koju je to razinu?
Pusti razine, nas zanimaju boje... ;) Zato, ako već plešeš bachatu neko vrijeme i želiš se pridružiti grupama D&D, klikni niže na četvrtu opciju (GRUPE D&D ZA ONE KOJI VEĆ PLEŠU BACHATU), ukratko nam opiši svoje plesno iskustvo (koliko dugo plešeš, koji stil plešeš i u kojoj školi si do sada plesao/plesala i kako ti idu valovi) - završi prijavu - i mi ćemo ti se javiti da te smjestimo u pravu grupu, Plavu D&D ili Ljubičastu D&D. Jedini je uvjet da nisi potpuni početnik i da plešeš barem nekoliko mjeseci, da znaš većinu osnovnih poteza Bachate Sensual, da ne ispadaš iz osnovnog koraka i da barem mrvicu znaš nešto od valova, a za ostalo ćemo se pobrinuti mi.
-
Redovna članarina za grupe po programu D&D je 250 kn mjesečno (4 tjedna). Po potrebi ćemo nadodati još satova, jer naš je cilj naučiti te kako spada. A sada, klikni dolje na D&D i pridruži nam se na najatraktivnijem tečaju bachate u Hrvatskoj, ikada (mjesta su ograničena)! Oh, yeah!
Detalji o tečajevima
Lokacija: Bachata de Fuego / Salsa de Fuego, Trg bana Josipa Jelačića (Gajeva 2), Ritam grada, Zagreb.
Ne trebaš nikakvu posebnu obuću i odjeću i ne moraš doći u paru, ali baš zato su prijave obavezne kako bismo imali dobar omjer M/Ž (jer ovdje se radi o plesovima u paru).
Grupe počinju plesati u tjednu od ponedjeljka 16.9.2019. pa nadalje. I dalje nam se možeš priključiti.
Više informacija na:
- STRANICA: www.SalsadeFuego.net
- FACEBOOK 2: http://facebook.com/BachataDeFuego
- INSTAGRAM 2: http://www.instagram.com/bachatadefuego
- MAIL: SalsaDeFuego@yahoo.com
Raspored grupa
Niže označi željenu grupu, na dnu obrasca klikni "NEXT" i završi prijavu...
PP1 - POTPUNI POČETNICI, grupa 1
PP2 - POTPUNI POČETNICI, grupa 2
GRUPE ZA ONE KOJI VEĆ PLEŠU BACHATU:
Tvoje iskustvo za regularne:
Your answer
GRUPE D&D
Tvoje iskustvo za D&D:
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service