Lokal Digital Marknadsföring 24 maj
Är du med på den digitala resan som "alla" talar om? Välkommen klockan 10.15 den 24 maj till Birgittas Bageri i Nacka Strand för att lära dig hur du åker med.

Som huvudtalare har vi Lennart Svanberg med 20 års erfarenhet av att arbeta med Digital Marknadsföring i Sverige och Internationellt. Hans största framgång är att ha lockat över 4,000 människor från hela världen till sin konferens IMC vilken han sålde år 2011. Numera driver Lennart byrån Initiam i Nacka och fokuserar på små- och medelstora företag som behöver hjälp att nå ut Digitalt.

Den 24 maj får du lära dig hur du når ut Digitalt med hjälp av Sociala Medier såsom Instagram och Facebook, hur du skapar framgångsrika Nyhetsbrev samt vad nyckeln bakom höga positioner i Sökmotorer såsom Google är. Vi tar även upp det högaktuella området Google My Business där numera ditt företag listas automatiskt. Lennart arbetar idag bland annat med Birgittas Bageri och NS Däck o Rekond och kommer att delge sina erfarenheter med det arbetet.

Anmälan
Mitt namn *
Your answer
Mitt telefonnummer *
Your answer
Min epostadress *
Your answer
Om du får förhinder?
Om du får förhinder så vänlig meddela oss på info@initiam.se i god tid innan så vi kan eventuellt ta in reserver då antalet platser är begränsat!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms