Workshop Heartwarming hugs
Wat leuk dat je je wil opgeven voor deze workshop. Vanwege de nieuwe/aangescherpte COVID-19 regels heb ik mijn workshop omgezet in een workshop voor thuis. Je krijgt alles wat je nodig hebt gewoon thuis gestuurd zodat je hier heerlijk aan de knutsel kan met deze prachtige producten. Alle stans vormen zijn inbegrepen maar ik mag helaas geen stempelafdrukken opsturen dus houd hier wel even rekening mee ;) Je kan er wel voor kiezen om de bijbehorende stempelset te bestellen of zelfs de bundel (stempelset en bijpassende stansen). Je hebt dan alles compleet en je krijg ook nog eens korting op je workshop pakket! 25% bij het aanschaffen van alleen de stempelset en 50% korting bij het aanschaffen van de bundel. Let op: deze korting geld alleen als je alles tegelijkertijd besteld! Dit kan allemaal in dit formulier ;).

We maken uit dit workshoppakket een leuk te decoreren doosje met 3 kleine, zelf te maken kaartjes als inhoud en 3 normale kaarten. Dit alles maken we met producten uit de geweldige suite Heartwarming hugs.

Datum: zaterdag 31 oktobber 2020
Tijd: wanneer het jou uitkomt!
Kosten: €17.50 per pakket, dit is inclusief verzending.

Inclusief de Engelstalige stempelset Warm hugs (t.w.v. €21,-): €34,- per pakket, inclusief verzending.
Inclusief de Engelstalige bundel Warm hugs (t.w.v. €56.50): €65,- per pakket, inclusief verzending.

Deze suite heeft nog een extra stempelset en hiervan is een Nederlandse variant beschikbaar namelijk Cadeauseizoen.. Deze set kost €27,-. Mocht je deze er ook bij willen bestellen dan krijg je, ongeacht welk pakket je hierboven hebt gekozen, €2.- korting op deze stempelset, een pakje dimensionals (t.w.v. €5,- ) of een flesje tombow (t.w.v. €6,-) van mij kado!

Bij deze workshop voor thuis is het gewenst vooraf te betalen, dit in verband met het bestellen van het workshop pakket. Zodra ik je inschrijfformulier heb ontvangen krijg je binnen een paar dagen een bevestigingsmail met hierin ook het betaalverzoek passend bij de voorkeur die je hieronder aangeeft.

Aangezien ik geen plekje aan mijn (keuken)tafel voor je hoef te reserveren zijn er meer plekken beschikbaar dan bij een reguliere workshop. Toch is er wel een maximum aan het aantal beschikbare plekken, namelijk 16. Wees er daarom snel bij want vol=vol.
Email address *
Voornaam *
Achternaam *
Straatnaam en huisnummer *
Postcode en woonplaats *
Ik wil graag bestellen: *
Ik wil ook graag de Nederlandse stempelset Cadeauseizoen t.w.v. €27,- meebestellen
Clear selection
Op welke manier wil je de workshop voldoen? *
Wil je automatisch een email krijgen als er een nieuwe workshop gepland is en hiervan een inschrijfformulier ontvangen?
Clear selection
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy