Neulefestareiden 2019 myyjähaku
Hae myyjäksi Jyväskylän Kesän Neulefestareille!
Jyväskylän Kesän Neulefestarit järjestetään heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 4.-7.7.2019.

Tapahtuma järjestetään nimensä mukaisesti Jyväskylässä ja katettu torialue kootaan Toivolan Vanhalle Pihalle. Toripäivät ovat perjantai 5.7 sekä lauantai 6.7. Myyntipaikkoja on neljää sorttia, mökkejä, kellaripaikkoja ja katetun torialueen pöytiä. Tänä vuonna kategorioissa on erikseen oma teltta tai muu oma myyntipaikka.
Toivolan yläpihalla sijaitsee neljä mökkiä jotka ovat kooltaan 2x3m². Niiden lisäksi pihan katetulla alueella olevat myyntipaikat ovat kooltaan 2x2m². Omien telttojen tuomisesta voidaan neuvotella.

Torialueen myyntipaikat ovat ensisijaisesti käsityölanka ja -tarvikemyyjille. Pidämme itsellämme oikeuden valita hakijoiden joukosta parhaiten tapahtumaamme sopivat myyjät. Hakulomake on auki 20.3.2019 saakka. Ilmotamme valinnoista hakijoille 27.3.2019 mennessä.

Mikäli tarvitset lisätietoa, lähetä sähköposti osoitteeseen

Neulefestareiden Markkinat ovat auki perjantaina 5.7. klo 10-18 sekä lauantaina 6.7. klo 10-17.

HINNASTO:
Myyntipaikkoja on vuokrattavissa neljää erilaista:

Toivolan Vanhan Pihan yläpihalla sijaitsevat MÖKIT (4kpl)
400 €
Mökin koko on 2x3m². Mökeissä on myyntitiskiksi avattava sivuikkuna, sekä mökin sisällä on runsaasti hyllytilaa. Voit kasata myyntituotteitasi halutessasi myös mökin ulkopuolelle.

MYYNTIPAIKKA KELLARISSA
300 €
Toivolan vanhan pihan kellarissa on kolme myyntipistettä. Kellarissa on myös oma wc.

MYYNTIPAIKKA TORITELTASSA
250 €
sisältää yhden pöydän kooltaan 130 x 76 cm.

OMA TELTTA / OMA MUU MYYNTIPISTE
300€
Omaa telttapaikkaa toivoessa tulee ottaa huomioon, että teidän tulee kasata ja purkaa teltta itse. Tässä vaiheessa emme pysty lupaamaan apukäsiä. Teltat voivat yöpyä pihalla, mutta tuotteet tulee sijoittaa lukkojen taakse. Jos teillä ei ole esimerkiksi pakettiautoa jossa säilyttää tuotteita, voitte käyttää Toivolan pihan lukollisia tiloja muiden myyjien tavoin.

EHDOT:
Hinnat ovat alv 0%. TitiTyy Oy laskuttaa myyntipaikat ja maksun eräpäivä ajoittuu huhtikuulle. Ilmoittautuminen on sitova eikä maksua palauteta peruutustapauksissa. Myyjällä tulee olla y-tunnus.

Myyntipaikan tulee olla siisti ja avoinna Neulefestareiden markkinoiden ajan - tulethan siis ajoissa paikalle ja etkä sulje pistettäsi liian aikaisin. Jokaiseen myyntipaikkaan kuuluu sähkö sekä pöytä/pöytiä.
Koska torialue sijaitsee ulkona, täytyy myyntipöydät purkaa yöksi. Myyntituotteet voi halutessaan varastoida Toivolan Vanhalle Pihalle lukittuun tilaan.

MARKKINOINTI:
Toivomme aktiivista osallistumisesta markkinointiin sosiaalisessa mediassa kun myyntipaikkasi on varmistunut.

Neulefestarit markkinoi Neulefestareiden talvea sekä Neulefestareita seuraavia kanavia käyttäen:
- Neulefestareiden kotisivut
- Neulefestareiden Facebook-sivut
- Neulefestareiden Instagram
- Neulefestareiden Ravelry-ryhmä
- lehdistötiedotteet

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service