Venteliste til at starte som spejder i 3. Vesterbro Vildgæssene.
Vi er så heldige, at der er rigtig mange børn, der gerne vil være spejdere, og vi har lange ventelister på de fleste årgange. Hvis du vil skrive dit barn op på ventelisten, kan du udfylde denne formular. Vær opmærksom på, at vi har rigtig mange børn på ventelisten fra årgang 2012-2016, og det kan tage 1-2 år at få plads hos os for børn fra de årgange. Kun for piger fra årgang 2012-2013 er køen kortere.

Der findes en mulighed at springe venteliste over. Vi vil gerne kunne tilbyde flere børn mulighed for at tage del i spejderlivet hos os. Det kræver imidlertid flere frivillige kræfter. Derfor tilbyder vi pladser til børn, hvis forældre kan give en hånd med som leder. Måske har du spejdererfaring? Måske har du mod på udeliv og bål? Eller måske er du bare fuld af leg og gode ideer? Har du lyst til at høre mere så kontakt os på blivspejder (at) 3vv. dk

Man kan tidligst starte som 3VV-spejder når man er fyldt 6 år (mikro) og er startet i skole. Børn, der ikke er fyldt 6 år endnu, må gerne skrive sig på ventelisten, så de kan starte hos os senere. Vi har allerede ventelister for årgange 2017-2019.

Når du vælger at opskrive dig på vores venteliste, giver du samtidig accept til at vi må opbevare dine data, så længe du ønsker at stå på ventelisten. Ønsker du ikke længere at stå på vores venteliste, kan du altid tage kontakt til os, hvorefter vi vil sørge for at slette de oplysninger vi har om dig.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Barnets fornavn og efternavn *
Barnets køn *
Required
Barnets fødelsesdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Klassetrin og skole *
Hvis dit barn går i børnehave, skriv gerne hvilket år I regner med at barnet starter i børnehaveklasse
Dit navn *
Dit telefonnummer *
Har barnet en søskende, der på nuværende tidspunkt er medlem af gruppen? *
Required
Kommentarer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy