Qüestionari per a joves sobre els riscos i estratègies de suport vinculades a l'abandonament prematur
Tens entre 12 i 21 anys? Si és així, aquest qüestionari tracta sobre com les vostres experiències a l'escola i/o l'institut, així com les relacions socials, les circumstàncies familiars i els reptes personals han afectat i afecten a les vostres decisions sobre el futur.

Completar el qüestionari no et durà més de 10 minuts. Sigues tan honest com puguis; no tenim cap manera de saber qui ets.

Els resultats d'aquest qüestionari contribuiran a realitzar un estudi europeu que pretén millorar el suport que reben els joves per preparar el seu futur.

Títol del projecte: Suport a la inclusió social i educativa dels joves que abandonen anticipadament o estan en risc d'abandonar anticipadament mitjançant mecanismes d'orientació i acció tutorial. Codi: 604501-EPP-2018-1-ES-EPPKA3-IPI-SOC-IN.
Accepto el propòsit d'aquest qüestionari i m'han explicat la naturalesa de les preguntes. Accepto completar aquest qüestionari per compartir els meus coneixements, experiències i idees. La meva participació és voluntària. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy