Training: 'Jouw politieke missie: Verwoord en betrek anderen bij jouw strijd voor verandering'
Met dit formulier schrijf je je in voor 'Jouw politieke missie: Verwoord en betrek anderen bij jouw strijd voor verandering'.

Omschrijving:
Deze training is gericht op politieke vrouwen en maatschappelijk betrokken vrouwen die voor een maatschappelijke uitdaging staan. Wil jij een thema op de kaart zetten maar wordt het niet op waarde geschat? Probeer jij een bepaalde beweging te creëren maar loop je tegen obstakels aan? Of heb je te maken met interne of externe tegenwerking? Dan is deze training wellicht geschikt voor jou.

Trainer Hadjar Benmiloud is oprichter van Vileine Academy (voor inclusieve onderzoeksjournalistiek) en organisatieconsultant. Zij leert je hoe je woorden kan geven aan jouw missie en hoe je daarbij je persoonlijke en externe obstakels kan herkennen. Door je missie concreet te maken, kun je je slagkracht vergroten en anderen betrekken bij jouw strijd voor verandering.

Deze training is gratis en word aangeboden door het netwerk 'Politieke Vrouwen', opgericht door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en Stichting Stem op een Vrouw. Je gegevens worden tijdelijk bewaard, enkel ten behoeve van deze training en worden niet gedeeld met derden.

Datum en tijd:
Zaterdag 5 september, 10.00 tot 14.00 uur (met pauze van 11.00 tot 12.00 uur)

Let op:
Voor deze training is beperkt plek.
Voornaam *
Achternaam *
Email *
Woonplaats *
Functie / Beroep *
Leg kort uit welke verandering jij voor elkaar wilt krijgen (max 100 woorden) *
Wat is je grootste praktische hindernis* bij het bereiken van die verandering? (max 100 woorden) *
* De hindernis die jou praktisch tegenhoudt om je veranderingsmissie te bereiken, zoals gesprek aan geld, steun, kennis, netwerk of andere zaken.
Wat is je grootste systematische hindernis* bij het bereiken van die verandering? (max 100 woorden) *
* De hindernis binnen het systeem waarin jouw verandering moet plaatsvinden. Bijvoorbeeld jouw hindernis binnen het politieke systeem of in de maatschappij.
Wat is jouw ideale uitkomst van deze training? Wat voor plan zou je dan willen hebben? (max 100 woorden) *
Wil je op de hoogte blijven van toekomstige activiteiten van dit netwerk? Vul hieronder JA in om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy