Familiedropping scouts Herent 24april
Beste leden, ouders en scoutssympathisanten

Het is weer zo ver, de allerleukste wandelactiviteit van het jaar komt er aan: familiedropping! Pak de wandelschoenen al maar uit de kast en smeer de benen al maar goed in, want het belooft een stevige tocht te worden.

Eerst en vooral is er een tocht van 6 km waar de kleinste, maar moedigste stappers zich kunnen
Uitleven. Voor de iets meer ervaren wandelaars is er een tocht van maar liefst 12 km voorzien. Tot slot, voor de echte avonturiers is er een stevige toch van 18 km voorzien. Bereid je alvast voor, want de tocht zal niet alleen uit kaartlezen bestaan, we hebben heel wat toffe tochttechnieken voor jullie in petto!

Al helemaal overtuigd om mee te gaan? Lees dan zeker verder!

De coronaregels:

We begrijpen dat het vervelend is, maar ook voor deze activiteit zijn er opnieuw een aantal coronamaatregelen.
1) Alle heersende maatregelen zoals bv. afstand houden, mondmasker bij de hand hebben, etc. zijn van toepassing tijdens de tocht.
2) Je kan je inschrijven in bubbels van 4 personen. (Naargelang de situatie kan het zijn dat we tegen dan evt. bubbels kunnen samenvoegen)
3) Als je met je gezin wil stappen en dit zijn meer dan 4 mensen, dan kan je je inschrijven met meer. Dat is wel op eigen risico!


Leden kunnen ofwel met hun tak meestappen (regels scoutsactiviteit: bubbels van 10 met leiding) ofwel met hun familie/vrienden. Verschillend met andere jaren zal er dit jaar geen mogelijkheid tot overnachting zijn.

Dit jaar zal de familiedropping doorgaan op zaterdag 24 april 2021. Het begin punt is op de parking van het Kasteel van Horst (Horststraat 28, 3220 Holsbeek). De tocht van de 6 km eindigt op dezelfde plaats als ze begint, zodat ouders hun kinderen daar kunnen komen ophalen of met de auto terug naar huis kunnen. De langere tochten van 12 en 18 km eindigen op een geheime locatie. De leden die met hun tak wandelen moeten opgehaald worden aan de geheime locatie na hun tocht. Als er met het gezin/eigen groep wordt gewandeld kan er de optie genomen worden om vervoer terug te krijgen naar de begin locatie.

De prijs voor deze superfijne dagtrip bedraagt voor alle routes 5 euro. Voor dat geld krijgen jullie enkele versnaperingen en iets om te eten. Gelieve dit bedrag te storten op het rekeningnummer BE08 0636 7462 3113 op naam van Estée Nolf met als mededeling “familiedropping ‘naam of groepsnaam’ + tak (indien van toepassing)”


Dit is het inschrijvingsformulier voor de dropping. Inschrijven is mogelijk tot VRIJDAG 12 APRIL.


Gelieve hieronder uw e-mailadres in te vullen. (u ontvangt ook een bevestigingsmail)
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy