Svjetski dan zaštite prava potrošača
Svjetski dan prava potrošača (World Consumer Rights Day) prvi put je obilježen 15.03.1983. godine i to je godišnja prigoda za aktivno obilježavanje problematike vezane uz zaštitu potrošača.

Putem Zoom Cloud meeting platforme 15.03.2021. s početkom u 10 sati i u 18 sati obilježit ćemo svjetski dan zaštite prava potrošača.

Na webinaru će Društvo Potrošačica educirati o pravilima za kupnju putem Interneta, a Udruga za pravnu pomoć će educirati o ugovorima s teleoperaterima i potrošačkim pravima.

Aktivnost financijski podržava Grad Vrbovsko.

Predavanje je on-line te ćete poveznicu za sudjelovanje dobiti na dan održavanja događaja.

*Obavezno
Ime *
Prezime *
e-mail *
Grad/Općina prebivališta *
Županija *
Želim sudjelovati na webinaru u *
Required
* * Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, ispunjavanjem prijavnice dajete svoju suglasnost za: [1] Snimanje fotografija i/ili videa za potrebe izvještavanja o događanju (društvene mreže i/ili stranice Društva Potrošačica, Facebook stranice [2] Korištenje i dijeljenje vaših podataka, na temelju projektnih ugovora, služe kao dokaz odrađenih aktivnosti i pomažu nam da dokažemo da se aktivnost (su)financirana od strane navedenih održala. U svakome trenutku možete povući svoj pristanak za sve navedene svrhe upotrebe Vaših osobnih podataka, kao i njihovo brisanje ili izmjenu. Za povlačenje pristanka korištenja Vaših osobnih podatka, obratite se na: asmoljak@potrosacica.hr *
Prijedlozi, komentari
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy