Educație financiară pentru copii - tehnici adresate părinților
* De la ce vârstă e potrivit să începem educația financiară cu copiii noștri?
* Cum îi ajutăm pe cei mici să conștientizeze rolul banilor?
* Prin ce tehnici le inducem copiilor comportamentul sănătos în relația cu banii?
Banii, sau lipsa lor...un subiect dificil în România de azi. Pentru Roxana însă, banii nu mai au secrete. Obișnuită de mică să economisească și să își planifice resursele financiare, Roxana Bucur a dezvoltat un simț aparte în ceea ce privește banii. Acum este consultant financiar independent, a scris o carte de educație financiară pentru copii (Mărunțilă și Bancnoțilă https://www.facebook.com/educatiefinanciaracopii/) și predă Psihologia banilor tuturor celor care își doresc o relație mai bună cu banii.
Pe 21 februarie ora 18:30, la SanThe Fitoceainărie, Roxana vă așteaptă cu răspunsuri la întrebările de mai sus. Seminarul este dedicat părinților ai căror copii au între 3 și 10 ani și durează 90 de minute. Participarea costă 70 de lei (în acest tarif este inclusă și cartea pentru copii Mărunțilă și Bancnoțilă) și se plătește în avans. Pentru înscrierile până pe 10.02 sau în cazul în care achiziționați cel puțin 2 bilete, prețul este 55 de lei.
Toate informațiile pe care ni le oferiți prin intermediul acestui formular, sunt utilizate strict pentru înscrierea la acest eveniment. Detalii la oana@mamicaactiva.com și info@psihologiabanilor.ro.
Nume și prenume *
Your answer
Adresă de e-mail *
Your answer
Număr de telefon
Your answer
Câte bilete dorești? *
Vârsta copilului / a copiilor *
Your answer
Ai vreo întrebare la care ai vrea să afli răspunsul în cadrul seminarului?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service