Vul jouw dokterstas voor de eerste lijn
Beste arts (in spé),

Wat leuk dat je interesse hebt om je dokterstas verder te vullen voor de eerste lijn zoals de huisartsgeneeskunde. Met Me-doc ondersteunen we je hier graag in. Via dit invulformulier kun je aangeven aan welke activiteiten je binnenkort zou willen deelnemen.

Denk hierbij aan de volgende onderdelen:

* Een dag meelopen met een ANIOS ouderengeneeskunde van Me-doc
* Deelname aan een onderwijsdag bij Me-doc (de verschillende data zijn bekend), waarbij medische en niet-medisch inhoudelijke onderwerpen aan bod komen.

Benieuwd wat we verder voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan je telefoonnummer achter, dan bellen we je op korte termijn om nader kennis te maken.
Voor- & Achternaam: *
Your answer
Waar sta ik in mijn loopbaan? *
Regio *
Your answer
Een dag meelopen met een ANIOS ouderengeneeskunde van Me-doc
Nieuwsgierig wat werkervaring in de ouderengeneeskunde voor je kan betekenen? De artsen van Me-doc bieden je de mogelijkheid om een dagje met hun mee te kijken. We horen graag wanneer je hier behoefte aan hebt, zodat we dit voor je kunnen organiseren.

Wil je alvast een sfeerimpressie? Bekijk dan op de website www.me-doc.nl de Me-doc Minutes - Een dag in het verpleeghuis. 
Ik loop graag een dag mee met een ANIOS van Me-doc
Op welke termijn zou je willen meelopen?
Deelname aan een onderwijsdag
Elke maand komen alle artsen van Me-doc samen voor een onderwijsdag van 15:30 - 21:00 uur. Je bent van harte welkom om een keer aan te sluiten. Tijdens deze middag en avond wordt er onderwijs gegeven over medisch & niet medisch inhoudelijke onderwerpen. Je hebt daarnaast de kans om de artsen te spreken die op dit moment aan de slag zijn in de ouderengeneeskunde met Me-doc. De verschillende data zijn hieronder opgesomd.
Ik wil graag een keer deelnemen aan een terugkomdag
Graag meld ik me aan voor deze dag:
Indien op langere termijn, wanneer zou je een keer willen deelnemen aan een terugkomdag?
Your answer
Gun jij je collega of studiemaatje ook een gevulde dokterstas? Neem hem of haar gerust mee als introducee. Zijn/haar naam is:
Your answer
Hoe wil je contact houden?
Contact gegevens
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Me-doc. Report Abuse