Αίτηση συμμετοχής στο VentureGarden Θεσσαλονίκη, Spring 2020
Το VentureGarden είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης νέων επιχειρηματιών τα οποίο παρέχεται δωρεάν και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μετατρέψουν την ιδέα τους σε επιχειρηματική πραγματικότητα, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο επιχειρηματικότητας.
Η πρωτοβουλία υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του American College of Thessaloniki – A Division of Anatolia College.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 διαδραστικά μαθήματα μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες έρχονται σε επαφή με τα πιο σημαντικά θέματα που καθορίζουν ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό ξεκίνημα. Στη συνέχεια λαμβάνουν ένα εξατομικευμένο στάδιο συμβουλευτικής καθοδήγησης και υποστήριξης που βασίζεται στους επιχειρηματικούς στόχους του καθενός.
Τα μαθήματα αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέσα του Μαρτίου και θα πραγματοποιούνται στο American College of Thessaloniki (Σεβενίδη 17, Πυλαία) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 6μμ ως τις 9μμ.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ως τις 29/02/2019.
Email address *
Your answer
Επώνυμο *
Your answer
Όνομα *
Your answer
Ηλικία
Your answer
Τηλέφωνο *
Your answer
Πόλη διαμονής *
Your answer
Τι σπουδές έχετε κάνει (δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποιος(α) πτυχίο για να παρακολουθήσει το VG)
Your answer
Επαγγελματική εμπειρία *
Your answer
Η σημερινή σας κατάσταση είναι / Status *
Έχετε ήδη κάποια επιχειρηματική ιδέα; *
Περιγράψτε μας εν συντομία την ιδέα σας παρακάτω. Σε περίπτωση που ασκείτε ήδη επιχειρηματική δραστηριότητα, η ιδέα σας σχετίζεται με την παρούσα δραστηριότητα σας;
Your answer
Για ποιο λόγο θέλετε να συμμετέχετε στο VentureGarden;
Your answer
Αν υπάρχει ιστοσελίδα μπορείτε να μας στείλετε το link.
Your answer
Σε περίπτωση που είστε ομάδα, προτείνουμε να παρακολουθήσουν το VentureGarden και τα υπόλοιπα μέλη (ως 3) και να κάνει ο καθένας χωριστή αίτηση. Σε αυτή την περίπτωση γράψτε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας (αν δεν υπάρχει ομάδα αφήστε το κενό).
Your answer
Πως μάθατε για το VentureGarden; *
Επεξεργασία δεδομένων για ενημερωτικούς και προωθητικούς σκοπούς
Παρέχω τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή μου, για την προβολή φωτογραφιών και βίντεο από δράσεις και εκδηλώσεις του προγράμματος VentureGarden, στις οποίες συμμετέχω, στην ιστοσελίδα του προγράμματος VentureGarden και του ACT, ή σε άλλο υλικό (έντυπα, αφίσες, βίντεο στο διαδίκτυο, λογαριασμούς του προγράμματος VentureGarden σε κοινωνικά δίκτυα κλπ) για όλη τη διάρκεια του προγράμματος και για 10 έτη μετά το πέρας αυτής, για σκοπούς προώθησης των δραστηριοτήτων του προγράμματος VentureGarden και ενημέρωσης του κοινού, σύμφωνα με τους ως άνω όρους και προϋποθέσεις.
Επεξεργασία δεδομένων για αποστολή ενημερωτικού υλικού
Παρέχω τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή μου, για την επεξεργασία των στοιχείων επικοινωνίας μου προς τον σκοπό αποστολής ενημερωτικού υλικού αναφορικά με τα προγράμματα, τις δράσεις, τις εκδηλώσεις κλπ του Κολλεγίου Ανατόλια και του ACT.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of The American College of Thessaloniki. Report Abuse