Tilaa sijoituskirjoja

Tilaa sijoituskirjoja Nordnetin kautta täyttämällä ja lähettämällä tämä lomake. Pikkuguru-kirjan toimitusajankohta on elo–syyskuun 2019 vaihteessa. Muiden kirjojen toimitusaika on 2–3 arkipäivää. Pakettitilauksissa aiemmin julkaistut kirjat toimitetaan heti ja Pikkuguru ensipainoksesta ennakkotilaajan etumatkalla elo-syyskuun vaihteessa.

Saat halutessasi kirjoihin signeerauksen tai omistuskirjoituksen. Jos toivot tällaista, ilmoita siitä lomakkeen Muuta-kentässä.

Maksutapa tilauksille on lasku kahden viikon maksuajalla. Kirjojen hinnat sisältävät postituskulut Suomessa.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: jukka.oksaharju@nordnet.fi. Huom! Kun olet painanut Submit-painiketta, tilauksesi on onnistuneesti tallennettu. Et siis saa tilauksesta erillistä vahvistusviestiä sähköpostiisi.

Lue lisää kirjoista osoitteessa nordnet.fi/sijoituskirjat

Tilauslomake *
Required
Etu- ja sukunimi *
Your answer
Katuosoite *
Your answer
Postinumero ja paikkakunta *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköpostiosoite
Your answer
Muuta tietoa (kirjoita tähän, jos esimerkiksi haluat kirjan signeerattuna tai jos haluat laskun eri osoitteeseen kuin yllä syöttämäsi toimitusosoite) *
Your answer
Hyväksyn tilaus- ja toimitusehdot: www.nordnet.fi/kirjaehdot *
Required
Haluan, että sähköpostiosoitteeni lisätään Nordnetin kirjamarkkinointirekisteriin. Rekisteriin kuuluvana saan ensimmäisten joukossa tietoa Jukka Oksaharjun uusista sijoituskirjalanseerauksista. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service