FEŠTIVAL 2022
Ponovno se vrača Taborniški feštival, ki vsako leto poteka v Ljubljani in katerega se bo udeležil tudi naš rod. Feštival, ki letos praznuje že 24. obletnico, bo potekal v soboto, 23. aprila, v Tivoliju.

Feštival je izredno zabavna prireditev, na kateri je za tabornike in zunanje obiskovalce na voljo veliko zanimivih, poučnih, zabavnih in športnih delavnic. Organiziramo jih tako taborniki kot zunanje organizacije, s katerimi že dolgo sodeluje Mestna zveza tabornikov.
Taborniki se bodo lahko preizskusili v igranju bejzbola, odkrivanju drevesnih vrst, ki so značilne za Slovenijo, in našli Geocache, ki so skriti v okolici. Vsako leto nam svoje delo predstavijo tudi policisti in gasilci.

Bolj natančne informacije o samem dogodku in poteku dneva boste prejeli od vodnikov. :)

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime in priimek člana: *
Telefonska številka starša/zakonitega zastopnika: *
Elektronski naslov starša/zakonitega zastopnika: *
Vod (vodnik): *
Strinjam se, da se moj otrok udeleži Taborniškega feštivala, v organizaciji Mestne zveze tabornikov Ljubljana. Potrjujem, da sem seznanjen/a z aktivnostmi in pravili na Taborniškem feštivalu. Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov in na dogodku nastalih fotografij za potrebe rodu in Mestne zveze tabornikov Ljubljana. Društvo se zavezuje, da bodo podatki varovani v skladu z zakonodajo. Jamčim, da so vsi podatki popolni in pravilni. *
Nam želite še kaj sporočiti?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Društvo tabornikov rod Podkovani krap. Report Abuse