Cerere de restituire a sumei achitate pentru biletele evenimentelor amanate din 2020.
Formularul este disponibil intre 30 August si 28 Septembrie! Dupa aceasta data se considera ca biletul va fi folosit pentru a achizitiona produse din magazinul Comic Con sau la urmatorul eveniment organizat de echipa Comic Con.

Comic Con este unul din singurele evenimente din Romania care are optiunea de restituirea sumei pentru persoanele care au achizitionat bilete pentru evenimentele amanate din 2020!

Ai la dispozitie 30 de zile sa soliciti restituirea sumei, iar restituirea se face in termen de maxim 90 de zile de la solicitare. Restituirile se vor opera incepand cu 29 Septembrie 2021, dupa ce perioada de solicitare a restituirii sumei s-a incheiat.

Atentie numai posesorii de bilete pentru un eveniment amanat(Iunie 2020, Decembrie 2020 sau Iunie 2021) pot solicita restituirea sumei. Biletele pentru evenimentul din August 2021, nu sunt eligibile pentru restituirea sumei.
Prin completarea acestui formular, solicit restituirea sumei pentru biletul de acces achizitionat pentru East European Comic Con (Iunie 2020, Decembrie 2020 sau Iunie 2021). Prin completarea acestui formular, inteleg si imi dau accordul ca datele pe care le furnizez vor fi folosite in scopul restituirii sumei. *
E-Mail (acesta trebuie sa corespunda cu cea care a fost folosita la achizitionarea biletului): *
Numele complet al persoanei care a achizitionat biletul: *
Data achizitiei *
MM
/
DD
/
YYYY
Tipul de bilet si locatia de achizitie *
Codul de comanda (Ex. #600586 Comic-Con.ro/Entertix.ro):
Codul biletului (Codul de bare) *
Codul de bare este verificat, iar in cazul in care acesta a fost scanat sau biletul a fost confirmat pentru August 2021, el nu mai este valid pentru restituirea sumei. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kesenai. Report Abuse