CreEquip
Hola! Des del CreEquip volem apropar-nos als agrupaments i potenciar la figura de la persona Dinamitzadora de kraal, essencial per a la promoció dels educadors i educadores, així com el bon ambient en l'equip de treball.

Per açò, us demanem que inscrigueu a les persones dinamitzadores en la "llista CreEquip", que pretén ser una eina útil i viva per a facilitar als grups l'accés als recursos de la FEV.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

¡Hola! Desde el CreEquip queremos acercarnos a los grupos y potenciar la figura de la persona Dinamizadora de kraal, esencial para la promoción de los educadores y educadoras, así como el buen ambiente en el equipo de trabajo.

Por eso, os pedimos que inscribáis a las personas dinamizadoras en la "lista CreEquip", que pretende ser una herramienta útil y viva para facilitar a los grupos el acceso a los recursos de la FEV.
Nom de l’agrupament escolta // Nombre del grupo scout *
Al teu agrupament teniu equip de persones dinamitzadores de kraal? // ¿En tu grupo tenéis equipo de personas dinamizadoras de kraal? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy