Otvoreni upisi u Ezoternu školu - I. stupanj s Ivanom Gnusom
Nakon što je u prošloj školskoj godini kroz predavanja prošla već druga grupa polaznika, koja sada nastavlja svoje duhovno školovanje u II.stupnju, a prva generacija sada polazi III. stupanj, pozivamo vas da se i vi pridružite Ezoternoj školi u ovoj školskoj godini te napravite veliki korak prema svom duhovnom rastu i razvoju.
Grupa I.stupnja održavat će se svaki drugi četvrtak počevši s 3. listopadom u 19.30 na adresi Nova cesta 4, Zagreb, (zvoniti na Galbanum)
O Ezoternoj školi s Ivanom Gnusom
Upisi u Ezoternu školu, I.stupanj - molimo pažljivo pročitati
Ciklus predavanja Ezoterne škole - I.stupanj, počinje u listopadu 2019, svakog drugog četvtka u mjesecu, od 19.30 – 21.30. Program traje tijekom 16 predavanja, svaki drugi tjedan u mjesecu. Polaznici koji se prijave iza 3. listopada mogu se pridružiti uz uvjet da nadoknadne gradivo - što je moguće za jedno ili dva predavanja . Za Ezoternu školu moguće se prijaviti na donjem linku.

Nakon upisa, grupa se zatvara i komitira radu na ciklusu te nije moguće dolaziti samo na odabrana predavanja. Kod upisa molimo vas da uplatite minimalno dvije rate za prva dva predavanja (250 kn) kao upisninu i osiguranje mjesta u ciklusu. Ostalo je plativo po predavanju (125 kn po pojedinačnom predavanju, ukupno 2000 kn) , uz obavezu upisa u ciklus ili uz popust od 5% sve odjednom pri upisu (1900 kn).

Svi polaznici dobivaju pisane materijale i audio snimke predavanja za ponavljanje. Moguće je i praćenje predavanja
preko video linka.

S obzirom da je broj mjesta ograničen, molimo vas da se javite što prije. Za sva pitanja molim vas da se javite na email pkunst1@gmail.com. U
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy