Maak kans op een verdubbelaar van de provincie Zuid-Holland
Wil je de buurttuin uitbreiden, een houtwal herstellen, een bijenlint aanleggen of de natuurspeeltuin opknappen? Goed nieuws! Provincie Zuid-Holland draagt tot maximaal €5.000 bij aan natuurprojecten, mits je zelf hetzelfde bedrag ophaalt met crowdfunding. Je krijgt begeleiding bij het voorbereiden en uitvoeren van de crowdfundingcampagne door Voor je Buurt. Meer weten? Kom naar de gratis workshopreeks op 27 maart en 10 april in Den Haag!
Kijk voor meer informatie over de bijdrage van de Provincie op www.crowdfundingvoornatuur.nl/zuid-holland of stuur een bericht naar voornatuur@voorjebuurt.nl

De workshop op 27 maart en 10 april start om 18.30 (inloop vanaf 18:00) en duurt tot 21:00 uur en vindt plaats in Den Haag. De precieze locatie wordt nog nader bekend gemaakt. Kort voor de workshop ontvang je meer informatie over het programma.

Tijdens de eerste workshop gaan we uitleggen wat crowdfunding is en hoe je je eigen campagne kunt voorbereiden en uitvoeren. Ook gaan we het uitgebreid hebben over de bijdrage die de Provincie Zuid-Holland beschikbaar heeft gesteld voor groene initiatieven en hoe je kans maakt op een bijdrage. Tijdens de tweede workshop gaan we ook praktisch aan de slag met jouw project zodat je na de workshop een eind op weg bent met het opzetten van je crowdfundingcampagne! En er is ruimte om met specialisten na te denken hoe jij binnen jouw groene project kunt bijdragen aan de icoonsoorten in Zuid-Holland.

Graag tot 27 maart!

Email address *
Je naam *
Your answer
Naam eventuele tweede persoon
Your answer
Je e-mailadres *
Your answer
Je telefoonnummer
Your answer
Met welk groen project ben jij bezig? *
Your answer
Wat voor een bedrag denk je nodig te hebben *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Voor je Buurt. Report Abuse - Terms of Service