Éves Termés IV. - 2020. október 9.
Kedves Érdeklődő!

Ez a regisztrációs lap az ÉVES TERMÉS - Móricz 2019 c. programsorozat második alkalmához kapcsolódik, amire 2020. október 9-én, 19 órakor kerül sor.

Szerzők: Laboda Kornél, Mécs Anna
Zene: Hoppál Mihály Basspoetry
Házigazda: Konkoly Dániel
Helyszín: Itt és Most Közösségi Tér, Budapest, Ráday utca 18. (bejárat az Erkel utca 15. felől)

Celler Kiss Tamás és Nagy Hajnal Csilla műveit Bán-Horváth Veronika szólaltatja meg.

Amennyiben részt szeretne venni a programon, kérjük töltse ki az űrlapot.
A részvétel ingyenes.
Köszönjük, és várjuk szeretettel!
Email address *
Név *
Hány főt regisztrálhatunk? *
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A FIATAL ÍRÓK SZÖVETSÉGE Éves termés IV. – Móricz 2019 programra való regisztrációjához.
Az Éves termés – Móricz 2019 című programra való jelentkezéssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Fiatal írók Szövetsége az Ön által ehhez megadott e-mail címét, nevét nyilvántartsa, kezelje, értesítést küldjön Önnek, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén. Az értesítésben– annak típusától függően – eseti rendszerességgel kap tájékoztatást az Éves termés – Móricz 2019 című programról. Az esményen fotódokumentáció készülhet.
A Feliratkozó az adatainak megadásával felhatalmazza a Fiatal írók Szövetségét, hogy a Hozzájáruló Nyilatkozat visszavonásáig ezen adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv., valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. tv. rendelkezéseinek megfelelően, a Hozzájáruló Nyilatkozatban foglaltak szerint hozzájárulása visszavonásáig nyilvántartsa és kezelje. Az Ön által megadott adatokat az adatkezelő titokként kezeli, azt kizárólag jelen szabályzatban meghatározott célból használja fel, illetéktelen harmadik személyeknek nem adja ki, nyilvánosságra nem hozza. Személyes adatai kezeléséről bármikor jogosult tájékoztatást kérni a fiatalirok@gmail.com címen, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, illetve törlését vagy zárolását, valamint megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozási jog. Jogai megsértése esetén bírósághoz valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.
A chekbox jelölésével Ön igazolja és kifejezetten elfogadja az adatkezelést. Amennyiben nem járul hozzá az adatkezeléshez, kérjük, ne töltse ki a fenti jelentkezési adatlapot.
Elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy