Innspill til Figurfestspillene i Tønsberg 2024
Figurfestspillene ble arrangert for første gang i januar 2020 skal hvert annet år være en møteplass som samler og synliggjør norsk figurteatermiljø og stimulerer til økt interesse rundt kunstformen. Vi ønsker å vite hva som rører seg i figurteater-Norge.

Send oss gjerne innspill og tips til innhold til Figurfestspillene i Tønsberg 19. – 28. januar 2024, eller bare fortell oss litt om hva du holder på med for tiden (innenfor figurteater).

Vi bruker informasjonen til å skaffe oss bedre oversikt over figurteaterfeltet idag, så vi kan skape en festival som er mest mulig aktuell.

www.figurfestspillene.no
Sign in to Google to save your progress. Learn more
SAMTYKKE: Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at vi kan sende deg informasjon om Figurfestspillene i Tønsberg. Det gjør vi kun et par ganger, ikke noe spam. Vi bruker også kontaktinfoen du oppgir her til eventuelt å kontakte deg for uforpliktende samtale om samarbeid. *
Required
NAVN på figurteatergruppe / kunstner *
KONTAKTPERSON *
TELEFONNUMMER *
EPOST-ADRESSE *
KORT BESKRIVELSE av forestilling, verksted, kurs, utstilling, gruppe/kunstner eller annet figurteaterrellatert prosjekt du ønsker at vi skal vite om. *
LINKER til bilder, nettside, forestillingsanmeldelser eller annet.
Figurfestspillene i Tønsberg eies av UNIMA Norge.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy