Vragenlijst voor ervaringsdeskundigen
Fijn dat je deze vragenlijst in wilt vullen.

Deze vragenlijst gaat om de manier waarop jij je ervaringsdeskundigheid inzet, en om hoe jij denkt over betaling en beloningen voor ervaringsdeskundigen. Het gaat om jouw eigen ervaringen met een ziekte of beperking, of als ouder of familielid.

📝 WAT DOEN WE MET DE RESULTATEN
We gebruiken de informatie om te beschrijven dat ervaringsdeskundigen allerlei soorten werk doen, en wat je daar voor moet kunnen. Zo willen we laten zien dat ervaringsdeskundigheid heel waardevol is. Daarna gaan we per soort werk of per beroep bepalen wat daar een geschikte vergoeding voor is.
Dit onderzoek is een onderdeel van het project ‘Waardering Ervaringsdeskundigen’. Meer informatie over dit project op ᴡᴡᴡ.ᴇʀᴠᴀʀɪɴɢꜱᴅᴇꜱᴋᴜɴᴅɪɢᴇ.ɪɴꜰᴏ

🔐 WE BEVEILIGEN JE ANTWOORDEN
Google bewaart automatisch alle gegevens, in een veilige omgeving. Dit is enige plek waar je naam en mailadres bekend is. Er kunnen twee medewerkers bij deze gegevens. Zij maken er een anoniem bestand van, waarin je naam en mailadres niet meer te herleiden zijn.

⏰ Het invullen van deze vragenlijst kost ongeveer 10 minuten als je de vragen kort beantwoordt. Extra informatie is welkom.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Heb je werk of vrijwilligerswerk waarbij je jouw ervaringen goed kan gebruiken? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy