Aanmeldformulier NVvTO
Iedereen die thuisonderwijs geeft, heeft gegeven of gaat geven aan eigen leerplichtige kinderen, kan lid worden van de Nederlandse Vereniging voor Thuisonderwijs.

De contributie bedraagt € 17,50 per kalenderjaar (€ 8,75 bij aanmelding na 1 september). Een lidmaatschap voor een volgend gezinslid, bijvoorbeeld je partner, kost € 12,50 per kalenderjaar. Na versturen van dit formulier ontvang je per email een bevestiging en een factuur voor het lidmaatschap.

Iedereen die geen lid kan of wil worden, maar wel thuisonderwijs een warm hart toedraagt, kan donateur worden. Donateurs steunen met hun bijdrage het werk van de NVvTO. Je hoeft daarvoor dit formulier niet in te vullen, maar als je dat wel doet, dan ontvang je ook de nieuwsbrief en wordt je op de hoogte gehouden van de activiteiten.

Neem bij vragen over het lidmaatschap svp contact met ons op via het contactformulier: thuisonderwijs.nl/contact
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Let op
Gebruik een actief emailadres; we zullen dit namelijk gebruiken voor berichten over je lidmaatschap en de nieuwsbrief (tenzij je je daarvoor afmeldt).
Voornaam *
Tussenvoegsels
Achternaam *
Straatnaam
*
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Land
Telefoonnummer *
Tweede telefoon
Facebook account-naam
De NVvTO beheert een facebook-groep, waar we nieuwtjes posten en onderlinge uitwisseling mogelijk is. Omdat je FB-account soms een andere naam heeft dan je eigen naam, is het voor ons handig om te weten hoe je op FB heet, zodat we je - indien je dat wilt - makkelijker kunnen toevoegen. Het beste kun je hier je Facebook-profiel opgeven (de url van de browser wanneer je naar je Facebook profielpagina gaat).
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.