Laat uw stem horen tijdens een groepsgesprek
Beste Arnhemmer,

Heel fijn dat u mee wil doen aan het onderzoek naar de leefsituatie van de Arnhemse LHBTI-gemeenschap. Door deel te nemen aan één van de groepsgesprekken kunt u als LHBTI-Arnhemmer uw stem laten horen, zodat de gemeente Arnhem een beter inzicht krijgt in wat er speelt in de gemeenschap. Een groep bestaat uit maximaal 10 personen. De groepsgesprekken vinden plaats in het centrum van Arnhem. De locatie krijgt u per e-mail toegestuurd.

- Als u zich opgeeft voor een avond, dan duurt deze van 18.00 tot ongeveer 21.00 uur. Voor een maaltijd wordt gezorgd! Vanaf 17.30 uur bent u welkom voor een drankje. Het groepsgesprek start rond 18.45 uur.
- Als u zich opgeeft voor een zaterdag duurt het van 11.00 tot ongeveer 14.00 uur. Er wordt dan gezorgd voor een brunch! Vanaf 10.30 uur bent u welkom voor een drankje. Het groepsgesprek start rond 11.45 uur.

U kunt hieronder aangeven op welke data u beschikbaar bent. U krijgt zo snel mogelijk een e-mail met daarin de definitieve datum van het groepsgesprek. Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor correspondentie over dit onderzoek.

Als u nog vragen heeft, dan kunt u een e-mail sturen naar yana.driesen@arnhem.nl

Email address *
Wat is uw leeftijd? *
Your answer
Op welke data bent u beschikbaar?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service