CREMES HIDRATANTS NATURALS
Dia: divendres 27 de març de 2020
Horari: de 18 a 21h
Preu: 40€ (inclou apunts i els preparats elaborats)
Imparteix: Marta Dubreuil
Lloc: Centre Cívic de Gràcia (Sabadell)

TEMARI

- Coneixerem les diferències entre els ungüents i les cremes (o emulsions). Aprendrem què és una emulsió i què necessita per ser estable en el temps.
- Coneixerem diferents emulsionants que podem utilitzar per poder fer les nostres cremes i aprendrem a formular amb cada un d’ells.
- Aprendrem les normes bàsiques per evitar contaminacions quan fem productes de cosmètica natural i també els diferents conservants naturals que podem utilitzar.
- Formularem diferents cremes: cremes hidratants facials (pells seques, grasses, mixtes), sèrums facials, cremes exfoliants, cremes corporals, cremes terapèutiques (arrugues, estríes, cel•lulitis…), llets corporals, etc.
- En la part pràctica elaborarem diferents tipus de cremes.
- Cada alumne disposarà d’apunts i s’emportarà els preparats elaborats.

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

Un cop omplert aquest formulari, cal fer un ingrés de 15€ per reservar la plaça del taller, al següent número de compte:
ES87 1491 0001 2121 3404 1025 (Triodos bank)
Al fer-lo, indiqueu el vostre nom i el nom del taller. Un cop fet l'ingrés, envieu un correu a hola@femarrels.cat per avisar de la transferència, i us contestaré confirmant la reserva de la plaça i els detalls del dia del taller.
Ens reservem el dret d'anular el taller si no hi ha un mínim de 6 persones inscrites. En aquest cas, si heu fet la reserva, se us retornarà la paga i senyal per transferència bancària.

COM ARRIBAR-HI

El Centre Cívic de Gràcia està a la Plaça Treball número 1, a 5 min caminant de l’estació FGC Can Feu/Gràcia i 10 min de l'estació de Renfe Sabadell Sud.
Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Segons el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l'informem que les seves dades seran incorporades en un fitxer del qual és titular MARTA DUBREUIL RIBERA – FEM ARRELS, amb la finalitat de realitzar gestió administrativa, a més d'enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis, que puguin ser del seu interès, mitjançant correus electrònics, xarxes socials, etc.

També li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili fiscal de MARTA DUBREUIL RIBERA – FEM ARRELS situat a la C/ MANSO, 58 - 08205 SABADELL (BARCELONA) o a l'email: hola@femarrels.cat
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy