Perhesähly 2020
Perhesähly on Salibandyliiton brändi, jonka tavoitteena on saada koko perhe liikkumaan ja pitämään hauskaa. Aloitamme 13.9.2020 klo 17-18 ja pelailemme joka toinen sunnuntai.
🔥Salibandystä Oripäässä yleisesti:
- Tällä hetkellä Oripään Urheilijat vaikuttaisi olevan saviseudun ykkönen tässä lajissa ja halukkaita seuran joukkueisiin on runsaasti myös ympäristökunnista. Toiminnan kehittäminen alkoi tässä lajissa Oripäässä Liikuntahallin valmistuttua vuonna 2012.
- Miesten joukkue näki päivävänvalonsa 90-luvun lopulla, kun jääkiekon rinnalle tuli tämä uudehko laji. Miehet pelasivat 2019-2020 toisen kauden 3.divaria ja sijoitus 10 joukkueen sarjassa oli 6. Se on hyvä sarja meidän kokoiselle kunnalle ja siellä koitetaan pysyä. Nyt joukkue näyttäää niin hyvältä, että karsinnat 2.divariinkin on mahdollista
- B-juniorit (03-syntyneet) aloittavat ny toisen kautensa B-junioreissa ja tavoitteena Eliittisarja. Sieltä on jo 4 pelaajaa päässyt miesten peleihin ja tällä kaudella toivottavasti useampikin nousee miesten joukkueeseen.
- D-juniorit (08) pelaavat toiseksi korkeinta alueellista sarjaa ja tavoitteena jatkopelit.
- E-juniorit (10) aloittavat ison kentämnn pelit.
- Eskarisäbän jatkeena on tullut 12-14 syntyneiden ryhmä. josta muodostunee joukkue hyvinkin pian
- Perhesählyssä pääsevät pienimmät tutustumaan lajiin
Perhesähly 2020
Perhesähly on 3-6 -vuotiaiden lasten ja vanhempien harrastus. Aloitamme 13.9.20 ja perhesählyä on joka toinen sunnuntai. MLL vetää samassa lasten peuhua.
Pelaajan Nimi *
Syntymäaika *
MM
/
DD
/
YYYY
Huoltajan Nimi/Nimet *
Huoltajan puhelinnumero(t) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy