Istraživanje - Mladi poljoprivrednici i prehrambeni suverenitet
Poštovani,

Pred Vama se nalazi anketa o stavovima mladih (od 18-30 godina) koji se bave proizvodnjom hrane. Stavove koje ispitujemo tiču se najvažnijih područja s kojima se susrećete u svom životu kao proizvođači hrane. Glavni cilj je dobiti odgovore na Vaše stavove o razlozima koji su uticali na to da se bavite ovim poslom, izazovima sa kojima se susrećete, potrebama koje imate kako bi Vaša proizvodnja bila održivija, a pozicija stabilnija, kao i kritičkim pogledima na ekosistem koji Vas okružuje, uloge i odgovornosti koje imaju akteri i institucije najvažniji za Vaše područje.

Anketa je deo projekta Growing Growers finansiranog od strane Europske komisije kroz program Erazmus+ - KA2 Strateška partnerstva za mlade. Nosioci projekta su organizacije AMA – Centar za negu čoveka i prirode iz Srbije i ZMAG (Zelena mreža aktivističkih grupa) iz Hrvatske.


PRAVA UČESNIKA
Pristup prikupljenim podacima će imati isključivo članovi projektnog tima. Podaci u izveštaju će biti prezentovati zbirno i neće se moći povezati s vašim imenom i prezimenom. Takođe, koristiće se isključivo u svrhu promovisanja i podrške mladih poljoproprivrednika/ca. Kontakt podaci će biti dostupni samo istraživačkom timu, i prikupljaju se samo u svrhe projekta.

Učestvovanjem u istraživanju slažete se s ovim odredbama i smernicama koje proizlaze iz vrednosti i ciljeva projekta Growing Growers. Zahvaljujemo na vremenu koje ste uložili u čitanje ovog obaveštenja!

Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi istraživanja, molim obratite se voditelju istraživanja: Saša Petrović, sasa@amacentar.org

Pol *
Uzrast *
Kontakt e-mail *
Kontakt Telefon *
Regija kojoj pripadate *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy