Cursuri de snowboard - Straja
Rexona se alatura evenimentelor Winter Tour cu o noua provocare! Inscrie-te la o ora gratuita de schi sau snowboarding cu instructorii autorizati Rexona completand formularul de mai jos. Ducem #5000depasipezi la munte. O campanie pro-mișcare suținută de Simona Halep.

1. Prin comunicarea datelor personale in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, participantii si castigatorii isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor personale sa intre in baza de date a companiei USCE SRL, prelucrata de Organizator (a carei notificare a fost inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la nr.2220), prin intermediul imputernicitilor Sansport,si Agentia Mercury Mercury360 SRL in vederea inscrierii si participarii la Campanie, validarii si atribuirii premiilor. Datele cu caracter personal vor fi stocate: în cazul participanților, până la desemnarea si validarea caștigătorilor Campaniei, iar în cazul caștigătorilor, pentru o perioada de 90 de zile ulterior datele fiind sterse.

2. La cererea expresa a castigatorilor, operatorul va asigura acestora dreptul de informare, de acces, restrictionare, rectificare, stergere, dreptul la portabilitatea datelor, la opozitie, de a nu fi supus unui process decizonal individual automatizat, dreptul de a se adresa justitiei si/sau orice alte drepturi prevazute de legislatia locala sau europeana in vigoare. Pentru exercitarea acestor drepturi, persoanele vizate vor trimite operatorului o cerere pe adresa unilever.privacy@unilever.com

3. Politica de confidentialitate Unilever poate fi accesata gratuit pe www.unilever.ro

Conditiile pe care participantul trebuie sa le indeplineasca:
Castigatorii garanteaza si raspund pentru datele comunicate Organizatorului si isi asuma obligatiile urmatoarele:

- garanteaza ca au varsta minima de 18 ani

- nu vor consuma bauturi alcoolice sau substante interzise inainte de ora gratuita de schi/snowboarding

- se vor prezenta in zona de Lounge a partiei si isi vor anunta prezenta Organizatorului cu cel putin 20 de minute inainte de ora selectata pentru ora gratuita

- se vor asigura ca poarta echipament adecvat pentru activitatea de schi/snowboarding

- inteleg ca orice costuri conexe orei gratuite de instructaj, in cazul in care sunt necesare, vor fi suportate exclusiv de castigator (premiul Campaniei consta exclusiv in onorariul monitorului/ instructorului autorizat).

Email address *
Nume *
Your answer
Vârsta *
Your answer
Nr de telefon *
Your answer
Nivel de experientă *
Alege ora cursului *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service