Prijavnica za upis u program Senior Animatora
U sklopu projekta Edukacije u turizmu za mene_EduTuriZaM, pozivamo Vas na besplatno osposobljavanje za poslove senior animatora. Projekt je osmišljen za nezaposlene osobe mlađe od 25 godina i nezaposlene osobe starije od 54 godine. Broj mjesta je ograničen stoga ispunite prijavnicu i osigurajte si mjesto. Dodatne informacije o programu osposobljavanja za poslove senior animatora i projektu EduTuriZaM mogu se dobiti osobno u Učilištu Diopter, putem telefona na: 052/501-500 ili 098/276-179 ili e–maila: diopter@diopter.hr.
Email address *
Edukacije u turizmu za mene
1. Ime i prezime *
Your answer
2. Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
3. Broj telefona i/ili mobitela *
Your answer
4. Završena škola *
Your answer
5. Nezaposlen/a sam osoba *
6. Pripadam ciljanoj skupini:
7. Što vas motivira da se uključite u program osposobljavanja za poslove senior animatora?
Your answer
8. Ispunjavanjem ovog obrasca dobrovoljno pristajem da Diopter otvoreno učilište rukuje danim podatcima isključivo u svrhu provedbe projekta, odnosno programa osposobljavanja. *
9. Hvala na prijavi. Želite li nešto dodati?
Your answer
EduTuriZaM partneri
EU projekt financiran iz ESF-a
Projekt EduTuriZaM je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je Diopter - otvoreno učilište s partnerima Arena Hospitality Group d.d. i Institut za razvoj tržišta rada. Cilj je povećati zapošljivost 40 nezaposlenih osoba u sektoru turizma i ugostiteljstva kroz obrazovne programe za kuhara, barmena - baristu i senior animatora te unaprijediti kompetencije predavača i mentora partnera. Sadržaj ovog upitnika isključiva je odgovornost Diopter otvorenog učilišta. Više informacija na www.strukturnifondovi.hr.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy