Rosett för deltagande i HUNDraelvans Spark Team Vinterutmaning
För att uppmärksamma ert entusiastiska deltagande har vi gått in som sponsorer och köpt vackra rosetter till er som aktivt deltagit i minst 25 av de 31 dagar vår vinterutmaning pågår.

Paxa din rosett via: https://hundtrick.se/produkt/vinterutmaning/

Denna datainsamling via detta formulär är till för att vi ska kunna pricka av ert deltagande i utmaningen.
Om du inte vill att vi kontaktar dig efteråt låter vi naturligtvis bli. Men jag kan redan nu lova att vi kommer att ha många roliga saker på gång - helt utan något köptvång!

Mer detaljerade regler längst ner.
Email *
Ditt Namn på facebook *
Ordernummer för köpt vinterutmaning *
Du hittar ditt ordernummer i mailet från hundtrick.se Siffrorna mellan # och ], i exemplet nedan anges alltså 1403
Captionless Image
Ja, jag vill ha koll på det senaste via: *
Vi lovar att vi endast kommer berätta om hundtrickrelaterade saker
Required
Villkor och regler
Varje dag under december kommer en bild att publiceras i gruppen HUNDraelvans Spark Team NTD. Denna bild innehåller dagens uppvisning. Utmaningen består i att visa upp ert fina samarbete varje dag.

Du lägger in din uppvisning som kommentar på just det inlägget som gäller det trick du visar. Antingen ladda upp en video direkt som kommentar eller kommentera med en länk till youtube / vimeo. Detta gäller om inte annat anges (vissa dagar är foto OK). (Lyckas du inte kan du säkert få hjälp av någon som har lyckats. Hundtrickfolk är vänliga individer. Skulle du inte hitta hjälp i gruppen kan du maila hej@hundtrick.se så hjälper vi dig. )

Det är mycket viktigt att du som satsar på rosett gör veckans uppgifter innan aktuell kalendervecka är slut. På tisdag morgon *stänger* vi förra veckans inlägg för nya kommentarer. Detta för att vi ska kunna administrera totalen och för att vi vill att ni tricksar med era hundar varje vecka <3.

Det är OK att använda äldre klipp, men klippet ska visa det som aktuell dag uppmanar till. Det går därmed inte att lägga en video med sammanslagning av alla hundens tricks på alla dagars uppvisningar. En dag - Ett trick visat. Du kan dock exempelvis filma och göra hela veckans uppvisningar och lägga in dem på söndagen - det är OK.

Rosett postas i januari till er som aktivt deltagit i minst 25 av de 31 dagar vår vinterutmaning pågår. Ett beräknat självkostnadspris utgår om 49kr för leverans per post. Öppet köp på rosett i 14 dagar enl distansavtalslagen.

(Rosetten hanteras självklart med spritade händer. )
Jag har läst och godkänner ovanstående villkor och regler. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy