Prijavnica na dogodek Skupaj o solidarnosti - Ljubljana, 07. 06. 2019
Prosimo, da svojo prijavo oddate najkasneje do 5. 6. 2019.

Vabimo vas, da se nam pridružite na dogodku, kjer bi radi tematiki solidarnosti namenili širšo razpravo različnih akterjev - tako tistih, ki delajo v izobraževalnem okolju, kot tistih, ki delujejo v sociali ali humantarnih sferah in širše.

V uvodu bomo iskali skupni solidarnostni jezik, nagovorili nas bodo minister za izobraževamke, znanost in šport dr. Jernej Pikalo, direktorica CMEPIUS-a dr. Alenka Flander in direktor Movita Uroš Skrinar ter vodja Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji Zoran Stančič. Sledilo bo iskanje navdiha v zgodbah o solidarnosti z izjemno zanimivimi gosti, ki bodo solidarnost nagovorili z različnih vidikov.

Z nami bodo:
👉 Zoran Stančič, vodja predstavništva Evropske komisije v Sloveniji;
👉 dr. Anica Mikuš Kos, predsednica Filantropije;
👉 Andraž Rožman, novinar Dnevnika, avtor knjige Trije spomini, med Hajfo, Alepom in Ljubljano;
👉 Petra Grainer, ustanoviteljica Zavoda 13 in pobudnica pohoda z rdečimi baloni;
👉 mag. Domen Torkar, vodja službe za razvojne zadeve civilne zaščite;
👉 Nastija Fijolič, mlada aktivistka za pravice oseb z invalidnostjo;
👉 Simona Paulič Diesel s Srednje tehniške šole Koper, ki vključuje v programe mobilnosti veliko mladih z manj priložnostmi in s tem podpirajo solidarnost;
👉 Dragana Kosič Petrović in Popal Zai, mladinska delavka in mladi migrant, ki sta skupaj stkala prav posebno solidarnostno zgodbo v Postojni

Drugi del bo namenjen razpravi, kako lahko z medsebojnim sodelovanjem različnih institucij ustvarimo bolj solidarno družbo. Dogodek bomo zaključili s predstavitvijo programa Evropska solidarnostna enota, ki omogoča različne programe mobilnosti za mlade, katerih temelj je solidarnost.

Prijazno vabljeni, da izrazite svoje mnenje in da skupaj damo solidarnosti zagon.

Dogodek soorganiziramo s CMEPIUS-om, Nacionalno agencijo programa Erasmus+ za področje izobraževanja, usposabljanja in športa, Uradom Republike Slovenije za mladino in Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji.

Udeležba na dogodku je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava.

Na dogodku bodo posnete tudi fotografije, ki bodo uporabljene v namen dokumentiranja izvedbe kot tudi za namen promocije dejavnosti MOVIT-a z objavo na spletni strani in Facebook profilu MOVIT-a. V kolikor boste sodelovali pri fotografiranju, bomo razumeli, da s predstavljeno obdelavo soglašate. Ne glede na to, lahko dano privolitev kadarkoli prekličete, tako da se obrnete na info@movit.si. Vaš elektronski naslov bomo uporabili izključno za obveščanje v zvezi z dogodkom in evalvacijo. Več o obdelavi osebnih podatkov pri MOVIT-u lahko preberete v informacijah za posameznike, objavljenih na spletni strani http://www.movit.si/movit/o-zavodu/dokumenti/.
Email address *
Ime in priimek
Your answer
Institucija / Organizacija iz katere prihajate?
Your answer
Kaj vam pomeni solidarnost?
Your answer
Imate do dogodka kakšna posebna pričakovanja?
Your answer
Kaj bi se moralo zgoditi na dogodku, da bi smatrali dogodek kot uspešno izveden?
Your answer
Bi nam radi še kaj sporočili?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service