Premiärkalas 13/4
Medicinska Spexarcorpsen af Götheborg presenterar stolt 2019 års spex Herkules - Gud Enough!

Den 13/4 kl 18:00 smäller det - stor premiär för årets spex å Stenhammarsalen, Konserthuset!

"Året var… för länge sedan, men redan då var kroppshetsen stark, och bekräftelsebehovet stort. Kroppsbyggaren Herkules har länge kämpat för sin fars gunst, och nu äntligen ska han få bli Gud, bara det sista stordådet går vägen! Och så kanske han kan lyckas charmera en kvinna på köpet, det hade ju varit grant. Men vem står där och svettas i bakgrunden, avundsjuk som få? Och är det verkligen en naturlig muskelhypertrofi Herkules har, eller har hans fysiologi fått hjälp på vägen? Vem bryr sig, så länge man är snygg och rik kan ju inget gå fel. Bara haters som inte jobbar på sin egen image som har mage att klaga. Ingen brud kan ju tacka nej till en halvgud med kropp som en hel Gud! Se hur de åmar sig på scen i årets Medicinarspex Herkules – Gud enough, och insup atmosfären som redan de gamla grekerna kom att kalla gudomlig!"

Biljetter till föreställningen finns tillgängliga via GSOs hemsida eller i entrén innan föreställningen. Biljetter kostar 120 kr för studenter och 200 kr för icke-studenter.

Givetvis ska du med på efterföljande Premiärkalas och bli bortskämd med tre-rätters, god underhållning och gott sällskap! Detta till en kostnad av 210 kronor för studenter och 260 för icke-studenter. Om alkoholfritt alternativ önskas så drar du av 40 kronor på kuvertpriset. Till premiärkalaset är klädkoden Mörk Kostym.

Innan föreställningen finns även möjlighet att medfölja på Premiärlunchen! Kostnaden för detta är (med alkohol/alkoholfritt) studenter 90/60 kr, icke-studenter 110/80 kr.

Är du fäst vid fest? Då kan vårens kalaspaket vara något för dig! Detta innebär att du köper alla vårens sittningar i ett paket till rabatterat pris (du går gratis på en av luncherna). Typiskt bra grej! Anmälan krävs dock till varje kalas. Kalaspakeket inkluderar ej Thoraxhelgen.
Pris student med alkoholpaket: 750kr. Pris student alkoholfritt: 570kr.
Pris icke-student med alkoholpaket: 920kr. Pris icke-student alkoholfritt: 740kr.

Anmälan till premiärkalaset senast onsdag 10/4. Betalning för sittning sker till PG 528 507-7, markera betalningen med det du betalar för. Avanmälan som sker efter sista anmälningsdag kommer att debiteras enligt "sittningspris utan dryck".

Ytterligare föreställningar äger rum på Stenhammarsalen den 27/4 kl 18:00 (med Valborgskalas den 30/4) och 4/5 kl 15:00 med kalas efter föreställningen.

Frågor skickas med fördel till spex@saks.gu.se.
Pro Spex et Festivitas!

Email address *
För- och efternamn: *
Your answer
Fäst vid fest! Jag önskar vårens kalaspaket!
Specialkost eller matallergi:
Your answer
Önskas alkohol till kalaset? *
Jag kommer även på lunchen!
Alkohol till lunchen?
Övrigt, t.ex. "kommer enbart på lunchen":
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Sahlgrenska akademins Studentkår - SAKS. Report Abuse - Terms of Service