Retouraanvraag bij Haardcenter
Retourprocedure
Dit retourformulier dient alvorens het retour sturen van je bestelling te worden ingevuld. Aan de hand van jouw gegevens kunnen wij vervolgens de terugbetaling (indien van toepassing) in orde maken nadat wij de producten retour hebben ontvangen.

Om er zeker van te zijn dat je retour goed verwerkt zal worden, willen wij de volgende punten verduidelijken voordat je de producten retourneert:

1. Maak gebruik van de originele verpakking. Dit is om er zeker van te zijn dat je retourzending in goede orde bij ons retour zal komen. Jij bent verantwoordelijk voor het correct terugsturen van de producten.

2. Verpak de retourzending op dezelfde manier als je deze ontvangen hebt. Door het op dezelfde manier te verpakken, voorkom je onnodige schade.

3. Een incomplete retourzending en/of een beschadigde retourzending zal geen volledige terugbetaling ontvangen. Wij verzoeken je om alle producten die je gekregen hebt weer terug in de doos te doen of de daarvoor bestemde verpakking. Wij kunnen je retour alleen verwerken wanneer alle onderdelen retour zijn ontvangen. Dit voorkomt vertraging bij het verwerken van je retour.

4. Zijn er producten beschadigd? Stuur dan een foto van de schade toe als reactie op retour e-mail die je van ons hebt ontvangen. Retouren die beschadigd zijn of sporen bevatten van gebruik zullen geen (volledige) terugbetaling ontvangen. Wij nemen contact met je op na het beoordelen van de toegezonden foto’s.
Druk op "Volgende" om naar het retourformulier te gaan.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Haardcenter. Report Abuse