Vullnetarët e Kopshtit Zoologjik

FORMULAR REGJISTRIMI

Shënim: Duke plotësuar FORMULARIN, ju konfirmoni autorizimin e përdorimit të të dhënave personale nga Green Line Albania, Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë dhe nga palët partnere, në bazë të ligjit nr. 9887, datë 10.03.2008 “Për mbrojtjen e të dhënave personale”.

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  E Hënë
  E Martë
  E Merkurë
  E Enjte
  E Premte
  E Shtunë
  E Diel
  Please enter one response per row
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question