Taller de gestió emocional i empoderament davant l'ecocidi (Ecologia Profunda, decreixement, ....) - estiu 2024 - Informació detallada i formulari d'inscripció.

ABANS D'OMPLIR AQUEST FORMULARI CAL QUE LLEGIU ATENTAMENT LA INFORMACIÓ SEGÜENT:

(Si no entiendes catalan puedes utilizar el traductor automatico de google./ If you don't understand catalan you can use directly google translator.)

 És important que llegiu la informació sobre els retirs a http://increiblesostenible.org/ecologia-profunda/sobre-els-retirs

 Després podeu seguir llegint aquí i omplir el formulari si sabeu del cert que vindreu.

 Aquest és el formulari d'inscripció al taller de gestió emocional i empoderament davant l'ecocidi (Ecologia Profunda, decreixement, ....), que abans anomenàvem "retir d'Ecologia profunda", que es fa a Can Pipirimosca. Hi ha diferents dates possibles a escollir, en aquest formulari podeu especificar en quina anireu. Si no s'arriba al mínim de sis participants, q és un mínim necessari per a les dinàmiques de grup, es cercaria una altra data on es pugui complir aquest mínim.

 Entenem com Ecocidi a dany produït pels humans en els ecosistemes, paisatges i en el conjunt de la biosfera. Davant d'aquest impacte negatiu i destrucció de la vida en el planeta, és normal (i sa) sentir preocupació i dolor, a més de frustració, desesperació i fins i tot, ecoansietat. La manca de consciència, preocupació, empatia o sensibilitat d'una societat enfocada al lucre econòmic curtplacista és en l'arrel d'aquesta destrucció.

 Cal compartir eines per gestionar aquestes emocions, conèixer moltes persones, moviments i conceptes que s'han anat forjant en les darreres generacions per mostrar que un altre mon és possible, un mon amb les cures al centre. Conèixer, connectar i sumar al col.lectiu és el camí cap a la construcció d'una societat que cuidi la vida.

 Totes les formes de vida tenen dret a existir, independentment de la seva utilitat per l'espècie humana. Tornant allà on ens correspon és quan entenem on és el nostre lloc a la natura i al planeta.

 El retir és un taller vivencial i pràctic on farem unes dinàmiques que ens connectaran amb la natura, ens ajudaran a gestionar la impotència i el dolor i enfocar-nos en una esperança activa, a mirar amb uns altres ulls, a prendre consciència i a plantejar-nos les passes a fer.

A mes de les diferents dinàmiques i activitats, cuinarem i participarem de l'estil de vida sostenible que es promou des de Can Pipirimosca.

Facilitador: Pere Vidal - Permacultor, activista i impulsor de diferents iniciatives envers una societat més sostenible. Inicia el 2001 l'espai de Can Pipirimosca enfocat a difondre un estil de vida sostenible i respectuós amb el planeta.
 El 2013 entra en contacte amb el treball de Joanna Macy i el "treball que reconnecta" basat en el concepte d'ecologia profunda d'Arne Naess i comença a facilitar petits tallers i activitats per a difondre-ho. Des del 2016 impulsa el moviment de ciutats en transició i el d'increible comestible al seu municipi i a d'altres, afavorint l'enxarxament i la cooperació entre projectes.


Es pot arribar divendres a la tarda ja. L'hora límit d'arribada és dissabte a les 9 del matí...
Dissabte matí començarem coneixent el projecte de permacultura / activisme social-ambiental de Can Pipirimosca, amb les dinàmiques del retir. Al migdia cuinarem plegats i per la tarda i nit farem més dinàmiques. Diumenge matí continuarem i la jornada acabarà després de dinar.

Les places són limitades, així que abans d omplir el formulari, contacta per missatge directe a la pagina de Can Pipirimosca o envia un correu a pipirimosca@gmail.com o un missatge a telegram al 677322488 per confirmar si hi han places, i de pas, pots aprofitar si tens alguna pregunta o dubte.

Per contribuir al cost de les jornades i col.laborar amb el projecte, hi haurà un pot per a donatius.

Hi ha lloc per dormir, porteu sac. El menjar serà vegà, local, sense envasos (residu zero) i ecològic que cuinarem entre tots.

Omplint aquest formulari confirmaràs la teva assistència. El retir és de cap de setmana i es pot arribar ja divendres. El retir començarà puntual a les 9 del matí de dissabte. Cal participar de totes les activitats des del principi, no es pot venir només a una part ja que les dinàmiques estan pensades per a anar construint i evolucionant durant el cap de setmana.

A les respostes pots escriure tot el text que creguis necessari, ampliant més allà d'un si o un no.

Gràcies pel teu temps :)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
Població
Contacte:
Les dades de contacte que ens passeu les farem servir per fer-vos arribar més informació si cal i per coordinar el grup de participants per a facilitar el contacte posteriorment al retir...
Correu electrònic:
Telèfon:
Nom d'usuari Facebook / Telegram /  .... :
Per organitzar el grup d'assistents, arribada, etc,  crearem un grup específic del cap de setmana. Ens cal saber si disposes de whatsapp, telegram, signal, messenger, .... per buscar quin mitjà és comú a tothom que ve. En quins mitjans estàs?
En quina data vols fer el retir? *
Dates del retir
Per a fer el retir cal un mínim de sis persones per a que funcionin bé les dinàmiques de grup. Quan arribem al mínim t'enviarem un missatge per confirmar que es fa del cert. Indica'ns quan vols participar-hi
Transport i arribades
Can Pipirimosca està a les afores de Valls. Si veniu en transport públic, podeu venir a Valls amb tren o autobús i us vindrem a trobar a l'estació. Si veniu pels vostres mitjans, us podem passar les coordenades per venir directament a la masia.

Es pot arribar ja el divendres a partir del migdia, tot i que l'activitat comença dissabte al matí. Si veniu dissabte podeu venir a esmorzar a les 8:30 o directament al començament de l'activitat a les 9. Si veniu directament a les 9, us demanem puntualitat ja que per començar l'activitat hi hem de ser tots...

 És important que comencem tots els qui hi serem i que participem de totes les activitats fins al tancament. Si el cap de setmana no hi pots ser plenament, tria unes altres dates on si hi puguis ser.
Des d'on, quan i amb quin transport vindràs a Valls?
Si vens amb vehicle propi, especifica si tens places de sobres i ruta i horaris previstos...
Activisme pel planeta - treball personal
El retir és un espai d'aprenentatge, connexió, recolzament i creixement personal per capacitar-nos d'eines, visions i empoderar-nos per fer un canvi a nivell de societat que comença per canvis personals.
 No calen coneixements previs però cal una actitud oberta i participativa. Cadascú viurà el retir de manera diferent i li servirà de manera diferent.
  L'activitat és a donatiu per que l'objectiu no és fer diners sinó contribuir a aquest canvi. Els donatius aniran a cobrir les despeses i a recolzar la tasca de conscienciació i activisme ambiental que es fa des de Can Pipirimosca.
Has participat en algun altre taller d'ecologia profunda o ho coneixes?
Coneixes Can Pipirimosca?
Com t'has assabentat d'aquest retir?
Si et ve de gust, ens pots explicar què et motiva a participar d'aquest retir:
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy