Soal Selidik Pembayaran Cek dan Wang Tunai di Kaunter Agensi Kerajaan (KWSP)
Pelanggan yang dihormati,

Untuk makluman Tuan/Puan, Bank Negara Malaysia sedang membuat kajian bagi mengenalpasti faktor-faktor penggunaan cek dan tunai di kaunter agensi kerajaan. BNM akan menggunakan maklumat yang diberikan ini bagi tujuan pemantauan dan penggubalan dasar-dasar untuk menggalakkan penggunaan instrumen pembayaran yang lebih efisien dan kos efektif. Dengan menghantar borang ini, saya dengan ini memberi kebenaran maklumat soal selidik di atas untuk digunakan oleh Bank Negara Malaysia (BNM). BNM hanya akan menggunakan maklumat tersebut untuk tujuan yang dinyatakan di atas dan tidak akan mendedahkan maklumat tersebut kepada mana-mana pihak ketiga yang lain bagi tujuan lain.

1. Nama: *
Your answer
No. telefon:
Your answer
Alamat emel:
Your answer
2. Jenis bayaran yang dibuat di kaunter agensi kerajaan: *
Required
3. Cara bayaran yang digunakan: *
Required
4. Anda membuat pembayaran bagi- *
5. Sila berikan maklumat majikan/pelanggan anda di ruang di bawah: (Nama, no. tel., alamat emel) *
Your answer
6. Apakah jenis milikan syarikat anda/majikan/pelanggan anda? *
7. Apakah sebab anda membuat bayaran menggunakan wang tunai atau cek? *
Required
8. Sekiranya anda adalah pemilik syarikat yang melantik 'runner' untuk membuat bayaran bagi pihak syarikat anda, adakah anda akan mempertimbangkan penggunaan kad pembayaran korporat terhad (contohnya kad debit, kad kredit, kad prabayar) oleh 'runner' untuk membuat bayaran di kaunter agensi kerajaan bagi menggantikan wang tunai dan cek? (Sila jawab "ya" atau "tidak" dan nyatakan sebab.) *
Untuk makluman, kad pembayaran korporat terhad ini adalah kad pembayaran milik syarikat anda dengan fungsi terhad yang boleh digunakan oleh 'runner' hanya untuk membuat bayaran di agensi-agensi kerajaan.
Your answer
Terima kasih atas kerjasama yang diberikan.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy