Vauhtisammakon juoksukoulu: Kuntoilijat Helsinki, syksy 2019
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Vauhtisammakon juoksukoulun Helsingissä 10.10.19 alkavaan Kuntoilijat-juoksukouluryhmään. Ryhmä on juoksuharjoittelua tehneille, jotka jaksavat juosta vähintään 5 km yhdenjaksoisen matkan. Kurssilla opit juoksutekniikan perusteet ja teet monipuolisesti juoksuharjoitteita.

Paikkoja kurssille on vain rajoitetusti. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu täyttämällä tämä lomake. Kurssimaksu suoritetaan tämän lomakkeen täyttämisen yhteydessä tilisiirtona. Voit maksaa myös liikuntaeduilla. Jos sinulla on kysyttävää, laita viestiä helsinki@vauhtisammakko.com.

Harjoitukset lähtevät Eläintarhan kentän Vauhtitien parkkipaikalta. Harjoitukset järjestetään ulkona.

KURSSI
– Alkuvaatimus: jaksat juosta yhdenjaksoisesti 5 km matkan
– Treenit: harjoitukset ovat kerran viikossa alla olevina päivinä klo 17.30-18.30.


Treenipäivät:
to 10.10.
ti 15.10.
pe 25.10.
ke 30.10.
to 7.11.
pe 15.11.
ke 20.11.
pe 29.11.
ti 3.12.
to 12.12.

Hinta 90 euroa. Hinta Alkajissa 11.9.2019 mukana jo oleville lisäkurssina 75 e.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä näillä maksutiedoilla:

JUOKSUKOULUN MAKSUOHJE
1.Maksa osallistumismaksu 90 e tilille Nordea FI80 1544 3000 1262 22. Viite: 415129. Saaja Tmi Mikko Liukka. Muista käyttää viitettä!

Voit maksaa myös liikuntaseteleillä, kulttuuriseteleillä, TYKY-kuntoseteleillä, tai Virike-seteleillä, SmartumPay:llä (ei Smartum-maksukortilla), Body&Mind-kortilla/Edenred (maksu Edenredillä ainoastaan avausharjoituksessa 10.10.) EAZYBREAKILLA sekä Sporttipassilla (Sporttipassilla maksamisen ohje alla). Kirjoita seteleihin nimesi ja tuo ne avaustreeniin.

2.Tuo maksusta kuitti avaustreeniin tai lähetä se sähköpostilla helsinki@vauhtisammakko.com.
_________________________________________________________________
SPORTTIPASSILLA/EPASSILLA MAKSAMINEN
Voit maksaa Vauhtisammakon liikuntapalveluiden laskut myös SporttiPassin verkkomaksulla.
*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi
*Valitse SporttiPassin verkkomaksu
*Valitse riippuvalikosta Maraton Jenny *Kirjoita summa euroissa *Kirjoita palvelunkuvaukseen Viite: 415129, Kuntoilijat HKI19 *toimita kuitti helsinki@vauhtisammakko.com

EAZYBREAKILLA MAKSAMINEN
Toimipaikkakoodi teksiviestimaksuihin X936. Toimita koodi puhelinnumeroon 18171.

TYKY-ONLINELLA MAKSAMINEN
Voit maksaa myös Tyky-onlinen maksuvälineellä. Toimita tällöin tykyonlinen numerosi helsinki@vauhtisammakko.com ja teemme veloituksen manuaalisesti.
________________________________________________________________

Mikäli maksat kurssin osaksi liikuntaseteleillä tai vastaavalla maksuvälineellä ja osaksi rahalla, maksa tilille yllä olevan ohjeen mukaan se määrä, joka jää liikuntaseteleiden jälkeen avoimeksi. Tuo liikuntasetelit valmiiksii allekirjoitettuna avausluennolle.

Mikäli haluat maksuaikaa tai haluat maksaa laskulla (laskutuslisä 2,50e/lasku), kysy helsinki@vauhtisammakko.com.

Tämän ilmoittautumisen lisäksi ei tarvitse ilmoittautua sähköpostilla. Mikäli sinulla on kysyttävää ryhmistä, lisätietoja saa helsinki@vauhtisammakko.com.

Noin viikkoa ennen kurssin alkamista saat sähköpostilla viestin, jossa on tarkempia ohjeita kurssista.

Facebookissa toimii Helsingin juoksukoulun osalta ryhmä Vauhtisammakon juoksukoulu, Helsinki. Sinne kannattaa käydä liittymässä. Lisäksi Vauhtisammakoa voit seurata Instagramissa @vauhtisammakko. Lisäksi facebookissa toimii sivu Vauhtisammakko, josta kannattaa käydä tykkäämässä.

Kurssin aikana ei ole mahdollista korvata väliin jääviä harjoituksia toiseen ryhmään. Poissaolokertojen harjoituksia ei toimiteta erikseen sähköpostilla. Poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa etukäteen.

Kurssille mahtuu mukaan niin kauan kuin tämän linkin kautta voi ilmoittautua ryhmiin.

Osallistumisen alaikäraja on 15 vuotta.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Jokainen harjoittelee omalla vastuullaan. Järjestäjällä on oikeus aikataulun ja sisällön muutoksiin.


Tervetuloa mukaan!

Vauhtisammakot

Email address *
Nimi: *
Your answer
Syntymäaika: *
Your answer
Postitusosoite: *
Your answer
Maksan juoksukoulun liikuntaseteleillä, TYKY-seteleillä, Mind&Body-kortilla, Sporttipassilla tai vastaavalla maksuvälineellä: *
Mikäli sinulla on liikuntaseteleitä tms. vain osaan maksusta. Tuo setelit avausluennolle ja maksa loppu osuus yllä olevalla maksuohjeella tilisiirtona.
Juoksukoulun maksupäivä: *
Juoksukoulu maksetaan ilmoittautumisen (tämän lomakkeen täyttämisen) yhteydessä yllä olevalla maksuohjeella. Täytä alla olevaan kenttään päivämäärä, jona olet suorittanut maksun tilisiirtona (eli ilmoittautumispäivä tai sitä aiempi päivä; koska juoksukoulu maksetaan samalla kun ilmoittaudutaan, ei tähän kenttään voi syöttää tulevaisuudessa olevaa päivämäärää). Mikäli maksat liikuntaseteleillä, syötä kenttään avaustreenin päivä 10.10.19. Mikäli haluat maksuaikaa taikka haluat maksaa juoksukoulun erissä, ota yhteyttä helsinki@vauhtisammakko.com.
Your answer
Maksetun osallistumismaksun määrä (liikuntasetelit ja tilisiirto) *
Your answer
Juoksukoulun ilmoittautuminen on sitova: *
Juoksukouluun ilmoittautuminen on sitova. 25.9.19 jälkeen tehdyissä peruutuksissa maksetusta kurssimaksusta pidetään 50%:a. Lääkärintodistuksella osallistumisen voi siirtää kokonaisuudessaan seuraavaan kauteen/kauteen jolloin pääsee mukaan terveenä. Mikäli kurssi jää kesken, pystyy käyttämättä jääneen osan kurssista siirtämään lääkärintodistuksella seuraavaan kauteen/kauteen jolloin pääsee terveenä mukaan. Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Harjoittelen omalla vastuullani. Minusta saa ottaa ryhmässä kuvia treeneistä ja julkaista niitä Vauhtisammakon kanavissa. Hyväksyn täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, että lomakkeeseen syöttämäni tietoni kerätään ja minulle saa Vauhtisammakon toimesta toimittaa antamiini yhteystietoihin viestejä.
Lisätietoja:
Kirjoita tähän lisätietoja, jos haluat:
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service