Formular Aplicare Voluntari Profesioniști
Majoritatea angajaților își doresc să fie stimulați intelectual, dincolo de responsabilitățile profesionale zilnice. Oportunitățile de voluntariat în care profesioniștii pot dona nu doar timpul lor, ci și din experiența și cunoștințele lor profesionale sunt experiențe puternice care oferă sentimente de împlinire și contribuție altruistă.
Pe 22 martie 2019 organizăm un eveniment extraordinar pentru profesioniști din Bacău! 8 ore peste program pentru o cauză bună este o întâlnire de lucru între profesioniști din diferite domenii și ONG-uri care necesită suport și consiliere profesională pentru o mai bună desfășurare a activităților și pentru creșterea capacității organizației. În loc să cerem bani pentru cauzele din comunitate, cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor cu ceea ce au mai de valoare - experiența profesională.

Veți lucra între orele 17:00 pm și 01:00 am pentru a soluționa problemele prezentate de ONG-uri. Mai departe de acest obiectiv practic, ne dorim ca experiența în sine să fie una pozitivă și complexă; iar în urma participării la 8 ore peste program pentru o cauză bună atât voluntarii profesioniști, cât și reprezentanții ONG să fii relaționat cu plăcere și să își dorească să continue să susțină cauzele din comunitatea locală.

Cautăm Specialiști IT, specialisti în marketing online și în PR., web designeri și developeri, specialiști în Marketing (online), comunicare, PR, specialiști în Resurse Umane, experți în planificare strategică realizare business plan, Management și vânzări, arhitecți, ingineri,funcționari,etc

Înscrie-te, completând formularul de mai jos, până cel târziu 18 martie ora 23:59 și te vom contacta cât de curând pentru a discuta cum anume te poți implica în evenimentul 8 ore peste program pentru o cauză bună ca voluntar.

Mai multe detalii http://bacau.8-i.ro/
Untitled Title
Nume și prenume *
Your answer
Adresă de e-mail *
Your answer
Număr telefon mobil *
Your answer
Unde lucrezi în prezent? Ce anume studiezi în prezent ? *
Your answer
Care este aria ta de expertiză ? *
În funcție de aria/ariille de expertiză selectate, spune-ne la ce te pricepi cel mai bine ?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.