Myself önismereti csoport

A színes programok és koncertek közepette szívesen fordítanál egy kis időt önmagadra is?
Akkor Neked ajánljuk önismereti- és tréningcsoportjainkat! A másfél órás kiscsoportos foglalkozásokra a fiatal szakemberek önismereti és készségfejlesztő gyakorlatokkal, beszélgetésekkel készülnek. Őszinte, nyitott és elfogadó légkör vár, ahol végre Te leszel önmagad fókuszában!

Kiket várunk? Bárkit, aki nyitott önmagára és másokra. 😊
Kik vagyunk? Molnár Zita (pszichológus, család- és párterapeuta jelölt) és Durucz Péter (viselkedéselemző, személyközpontú tanácsadó)

A programra előzetes regisztráció alapján tudtok csatlakozni

A két téma, amiben a csoportokat tartják:
1. Kapcsolataink - Én, Te, Mi. Kik, mit, miért?

Akárhogyan is nézzük, kapcsolataink hálójában éljük az életünket, amelyből kivonulni nem lehet és talán nem is érdemes. Családunk, barátaink, párunk mind-mind fontos szereplői az életünknek, azonban ez a terep időnként konfliktusok, félreértések helyszíne lehet.
Nehezen megy az (egyen)súlyozás a barátok és a család között? Előfordul, hogy ugyanazokat a veszekedéseket futjátok le újra és újra a barátoddal/barátnőddel? Voltál már úgy, hogy nem értetted, a tesód vagy a barátod miért reagált egy adott módon? Kíváncsi vagy, hogyan lehetne másképp?
Neked szól ez a csoport, ha szívesen megismernéd a szeretnyelvedet és rátekintenél a kapcsolataidra, legyen az a szüleiddel, a legjobb barátoddal vagy akár az őrstársaddal való viszony.

2. Mindennapi konfliktusaink - A kérés és nemet mondás képessége.
Ismerős az érzés, amikor éppen az őrsi kirándulást szervezed két tétel megtanulása között, miközben a barátaid nyaggatnak, hogy délután menj velük a parkba? Majd a rajvezető/CSPK felhív és közli veled, hogy sajnálja, hogy csak most szól erről, de a holnapi próbáztatáson szükség van rád? Vagy mikor a vezetetted már a 8. programot mondja le, mert a kutyájának esküvője lesz, és egyszerűen nem tudod rávenni arra, hogy megbízhatóbban viselkedjen?
Gyere el a csoportra, ha úgy érzed nehezen tudsz nemet mondani, legyél akármennyire leterhelve is. Gyere el akkor is, ha úgy érzed, nem találtad még meg a legsikeresebb módját annak, hogy sértődések nélkül is lehessen a másiktól kérni.

    This is a required question
    Olvasd át újra!
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question