Oefenspringen Hunters en Equitation Stal Lozeman Nijkerk
Oefenspringen bij Stal Lozeman met keuze uit een Hunters of Equitation parcours. Parcoursen zijn ontworpen door een expert met jarenlange ervaring in het opzetten van HU en EQ parcoursen in de US.

Perfect voor iedereen die het wil proberen en kennis wil maken met de hindernissen van natuurlijke elementen. Uiteraard ook de perfecte gelegenheid voor een Hunter/Equitation verkoop- en of trainingsvideo over een prachtig uitziend parcours!

Daarnaast zal expert Hunter en Equitation trainer JOAN SCHARFFENBERGER-LAARAKKERS deze dag beschikbaar zijn voor commentaar en het beantwoorden van vragen, je eigen trainer/instructeur is ook van harte welkom.

Het oefenspringen zal over de dag ingedeeld worden op hoogte. Voor ieder niveau is er een passende hoogte beschikbaar, van ELEMENTARY over kruisjes tot de HUNTER DERBY, alle hoogtes worden aangeboden op deze dag! Mocht je graag mee willen doen, maar wordt jouw hoogte niet aangeboden op dat tijdstip, neemt contact op en we kijken wat mogelijk is voor jou!

Betaling per ronde €15,-. Extra rondes kunnen op de dag zelf worden bijgekocht.
Startbewijzen kunnen afgehaald worden bij het secretariaat, deze geef je af aan de ringmeester voordat je begint aan je parcours. Zonder startbewijs geen toegang tot het parcours dus vergeet deze niet op te halen!

PINNEN is MOGELIJK!

Parcoursen (keuze Hunter/Equitation) liggen van te voren klaar bij het secretariaat en worden opgehangen bij de warm-up ring.
Email address *
Naam ruiter *
Adres en Woonplaats *
Telefoonnummer *
Leeftijd ruiter *
Kies een tijdslot met bijbehorende hoogte. Alle leeftijden en alle ponies/paarden toegestaan. Extra springrondes op de dag zelf bij te boeken. Wil je komen maar kun je echt niet om een specifieke tijd, neem contact met ons op! We zijn flexibel! *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy