Örömszombat 2019
Kedves szülők, gyerekek

Hagyományos közös kalandunkat, az Örömszombatot 2019. október 19-én szervezzük meg a már szokott és jól bevált helyszínen, a kolozsvári Manréza Lelkigyakorlatos Központban (Tudor Arghezi utca 2)
A program első sorban a plébániai hittanórákon részt vevő 0 - 8. osztáyos gyerekeknek és fiataloknak szól.
A programok / játékos foglalkozások délelőtt 10 órakor kezdődnek. A program délután 16 órakor szentmisével zárul, amire a szülőket is szeretettel várjuk. Tízórait kérjük, hogy otthonról csomagoljanak, az innivalót és az ebédet pedig a plébánia biztosítja.
Megkérjük a kedves szülőket, hogy lehetőségükhöz mérten szállítsák a helyszínre a gyerekeket. A Manréza Központ Kolozsváron, a Tudor Arghezi utca 2-es szám alatt található. Amennyiben ez Önöknek nem megoldható, a plébánia a gyerek szállítását biztosítja. A lenti kérdéseknél kérjük, hogy jelezze szállítási igényét. Indulás 9.30-kor a Szent Mihály Plébánia parkolójából (Főtér 16.szám).
Kérjük, hogy a lenti kérdésekre a válaszokat legkésőbb 2019. október 17-én délután 17.00-ig regisztrálják.
Szeretné, hogy gyereke részt vegyen 2019. október 19-én, a kolozsvári Manréza Lelkigyakorlatos Központban megszervezésre kerülő lelkinapon/játékos foglalkozásokon? *
A családból hány gyerek szeretne részt venni az eseményen? *
Gyerek/gyerekek neve és életkora *
Your answer
Igényel szállítást gyerekének/gyerekeinek? *
Szülő telefonszáma: *
Your answer
Szülő e-mail címe: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy