Örömhétfő 2020
Kedves szülők, gyerekek

Hagyományos közös kalandunkat ezúttal rendhagyó módon Nagyhétfőn, 2020. április 6-án, a húsvéti vakáció első napján szervezzük meg, a már megszokott és jól bevált helyszínen, a kolozsvári Manréza Lelkigyakorlatos Központban (Tudor Arghezi utca 2).
A program, mely első sorban a plébániai hittanórákon résztvevő 0 - 8. osztályos gyerekeknek és fiataloknak szól, délelőtt 10 órakor kezdődik és délután 16 órakor szentmisével zárul, amire a szülőket is szeretettel várjuk. Kérjük, hogy csomagoljatok tízórait, az innivalót és az ebédet a plébánia biztosítja.
Megkérjük a kedves szülőket, hogy lehetőségükhöz mérten szállítsák a helyszínre a gyerekeket. Amennyiben ez Önöknek nem megoldható, a plébánia a gyerek szállítását biztosítja. Az alábbi kérdéseknél kérjük, hogy jelezzék szállítási igényüket. Indulás 9.30-kor a Szent Mihály Plébánia parkolójából (Főtér 16.szám).
Kérjük, hogy az alábbi kérdésekre a válaszokat legkésőbb 2020. március 15-én délután 17.00-ig regisztrálják.

Szülő/szülők neve *
Your answer
A családból hány gyerek szeretne részt venni az eseményen? *
Gyerek/gyerekek neve és életkora *
Your answer
Igényel szállítást gyerekének/gyerekeinek? *
Szülő elérhetősége: (telefonszám és email cím) *
Your answer
Mint törvényes szülő/gyám tudomásul veszem, hogy a Kolozsvári Szent Mihály Plébánia tevékenységével összefüggő eseményen a résztvevőkről fénykép, - hang, illetve videofelvétel készülhet. Jelen nyilatkozat aláírásával hozzájárulok gyerekemről készült fényképfelvételnek, illetve videofelvételnek a Kolozsvári Szent Mihály Plébánia nyilvánosan elérhető internetes oldalaira történő feltöltéshez. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy